FRI TALE abonnementer

Herunder finder du alle pt. tilgængelige FRI TALE abonnementer – Find din nye løsning nu!

UdbyderDataPris pr. md.
Image300 MB129,-Køb her
Image1 GB149,-Køb her
ImageINGEN!149Køb her
Image4 GB159Køb her
Image1 GB159Køb her
Image10 GB169Køb her
Image5 GB169Køb her
Image2 GB169Køb her
Image6 GB179Køb her
Image5 GB179Køb her
Image1 GB179Køb her
Image10 GB199Køb her
Image5 GB199Køb her
Image6 GB279Køb her
ImageFRI!299Køb her
ImageFRI!299Køb her
Image20 GB299Køb her
Image100 GB399Køb her
Image20 GB499Køb her

Tale-Tælle-Tiden er forbi – FRI TALE er kommet!

Med FRI TALE er tale-tælle-tiden forbi. Her kan du ringe så meget du har lyst, uden at det kommer til at koste dig ekstra. Fri tale er mere eller mindre genialt for de fleste. Også de der egentlig ikke ringer så meget igen, fordi nu skal de aldrig bekymre sig om tiden de taler i tlf.

Hvilken FRI TALE pakke bør jeg vælge?

Med FRI TALE feberen over os, behøver vi ikke tænke så meget over hvilken tale pakke vi skal vælge, MEN hvad så med data forbruget!

Data forbruget skal vi stadig tage højde for og selvom vi måske mener at dette ikke vil ændre sig pga. den FRI TALE mulighed, bør nogen måske tænke en ekstra gang. Fordi hvad med Skype opkaldene, hvilke vi måske tidligere har brugt mere hyppigt for ikke at løbe tør for taletid. Dette er ikke længere nødvendigt idet du jo kan tale frit i din mobil. Derfor har du måske ikke brug for en lige så stor datapakke, som du havde før.

Er fri tale nødvendigt for mig?

Taler du ikke så meget i din mobil, er det nok ikke sikkert at et abonnement med FRI TALE er nødvendigt for dig, MEN hvis prisen på et mobil abonnement med fri tale er den samme som du kan få på et mobil abonnement med de antal timers tale du plejer at være indenfor, bør du helt klart vælge et fri tale mobil abonnement. Du får måske ikke brugt dit fri tale mobil abonnement til fulde, men tilgengæld skal du aldrig bekymre dig om at holde dig indenfor en grænse taletidsmæssigt.

Skal jeg skifte selskab for at få FRI TALE?

Danmark er gået ind i en FRI TALE tid, hvor stort set alle selskaber kan tilbyde dig et mobil abonnement med FRI TALE. Det er derfor ikke altid nødvendigt at skifte selskab for at finde et mobil abonnement med FRI TALE, men det kan være at dit nuværende selskab ikke kan tilbyde en lige så god pris på et mobil abonnement med FRI TALE, som en konkurrerende virksomhed.

Tilbyder dit selskab ikke den samme pris som det konkurrerende selskab?

Hvis ikke dit nuværende selskab har tilbud dig et mobil abonnement med FRI TALE, til en lige så god pris om konkurrentens, bør du selv tage fat i dit selskab og høre på den bedste pris de kan tilbyde. Fortæl altid om de andres priser, således den pågældende kundeservice medarbejder, er klar over at du er oplyst om markedets priser. Hør således om de er villige til at matche prisen, eller om du skal overveje at skifte selskab for at få en bedre pris på et FRI TALE mobil abonnement, hos konkurrenten.