Mobil uden abonnement

Find en mobil uden abonnement hos nedenstående forhandlere.

Forhandler
ImageSe sortiment
ImageSe sortiment
ImageSe sortiment
ImageSe sortiment
ImageSe sortiment
ImageSe sortiment

Køb en mobil uden abonnement

Det kan være nødvendigt at købe en mobil uden abonnement engang i mellem, men hvor bør man lede efter disse og hvordan finder man den billigste mobil uden abonnement. Vi har herunder opstillet en guide, i en FAQ (frequently asked questions) form.

Hvorfor bør jeg købe en mobil uden abonnement?

Du har typisk brug for en mobil uden abonnement, hvis du allerede har et mobil abonnement som du er glad for, eller stadig er i en bindingsperiode. Derfor kan det blive dyrt at købe en ny mobil sammen med et nyt abonnement, for derved at gå at betale to steder.

Kan jeg bruge min mobil uden abonnement til mit nuværende selskab?

Ja, du vil altid kunne anvende din nye mobil uden abonnement, til dit nuværende teleselskab. Oftest vil din mobil uden abonnement, allerede være låst op til alle simkort. Hvis ikke den mobilen er låst op, vil du kunne få forhandleren til at hjælpe dig med dette.

Er det billigt at købe en mobil uden abonnement?

Når du køber en mobil uden abonnement, får du typisk ikke de store rabatter eller fordele, som du ville have fået ved at købe en mobil sammen med et af udbyderens/forhandlerens mobil abonnementer. Det kan derfor godt blive dyrt at købe en mobil uden abonnement.

Man skal tænke på at man fra forhandlerens side ikke er en tilbagevendende kunde, men blot køber denne ene gang. Derved kan det også være sværere at presse forhandleren i pris på en mobil uden abonnement.

Hvor skal man lede efter mobil uden abonnement.

Du kan bl.a. finde en række forhandlere via mobil-abonnementer.dk. I toppen har vi opstillet nogen af vores partnere, som kan hjælpe med en mobil uden abonnement. Du kan også gå ned til din lokale radio tv forhandler og se deres udbud af mobiltelefoner uden abonnement.

Der hvor du spare mest på en mobil uden abonnement, er ved at holde øje med deals, tilbud og generelle rabatter hos forskellige forhandlere. Her vil man nogen gange kunne finde et meget godt tilbud på en mobil uden abonnement.