Bibob 2X3 – Et mobil abonnement som man ikke glemmer

3 timers tale og 3 GB højoktan data

Bibob 3 timers tale er et nemt-at-huske abonnement. Du får 3 timers tale og 3 GB data at gøre godt med hver måned. Det gør det nemt at huske, men det er samtidig godt dækkende for mange. Se og køb Bibob 3 timer og 3 GB data her→

TaleDataPris pr. md.
3 timer1 GB99,-Bestil pakken
FRI2 GB169,-Bestil pakken
FRI5 GB169,-Bestil pakken
FRI10 GB169,-Bestil pakken

 

Tale og data nok til husbehov+

Med 3 timers tale, har du tale nok til det almindelige husbehov +. Mange kan klare sig fint med 3 timer, trods vi er ved at være FRI TALE hypnotiseret alle sammen. Du kan således godt tage et par lange samtaler i løbet af måneden, sammen med de almindelige forholdsvist korte samtaler.

Bibob 3 timer giver også 3 GB højoktan data, hvilket gør det nemt at huske, sammen med de 3 timers tale. Med 3 GB data har du nok data til at surfe på nettet, tjekke/downloade mails, samt at browse igennem de sociale medier, som Facebook, Instagram mv.

Mobil abonnementet Bibob 3 timer & 3 GB data, indeholder også FRI SMS/MMS, således at man kan sende lige så mange SMS’er og MMS’er som man vil. Det er yderligere også helt gratis at ringe op, da der er nul kroner i opkaldsafgift.

Bibob 3 timer & 3 GB data køre på 4G og koster blot 1 krone i oprettelse. Mindsteprisen 1. måned er 100 kr. Se og køb abonnementet her →