Call Me kampagne – FRI TALE & 3 GB data

Få FRI TALE og 3 GB data til vanvittig pris for altid

Call Me har lige pt. kampagne tilbud på FRI TALE og 3 GB data. Kampagne køre til d. 01.01.14, men hvis man bestiller inden denne dato, gælder prisen frem til den dag du selv opsiger mobil abonnementet. Se mere og køb FRI TALE 3 GB data her →

TaleDataSMS/MMSPris pr. md
1 time300 MB200 stk.49,-Bestil pakken
4 timer2 GBFRI99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GBFRI149,-Bestil pakken
FRI TALE8 GBFRI189,-Bestil pakken
59 øre/minTilkøb 500 MB, 2 GB, 10 GBTilkøb 300, el. FRI29,-Bestil pakken

 

Bla bla bla, en masse data, bla bla bla…

Med Call Me FRI TALE, ksn du snakke lige så tosset du vil med dine venner og familie. Call Me kræver ikke et ekstr gebyr når du kommer over et bestemt antal timer. Opkaldsafgiften er gratis, hvilket betyder at du kan foretage allle de opkald som du har lyst, uden at det koster ekstra.

Ud over Call Me FRI TALE, får du også 3 GB data med i denne pakke. Med 3 GB data kan du surfe på nettet, tjekke/downloade mails og nydde masser af timer på Facebook og andre sociale medier. 3 GB data er en datapakke som kan tilfredstille de flestes behov og særligt hvis man også har adgang til Wi-Fi.

Du får også FRI SMS/MMS med til Call Me FRI TALE & 3 GB data. Du er således også ubegrænset mht. at sende SMS’er og MMS’er. Oprettelsen er lige pt. 99 kr. og minimumsprisen i 1. md. er 248 kr.

Call Me FRI TALE & 3 GB data, er et mobil abonnement som passer til de fleste. Du har måske ikke behov for FRI TALE og du har måske heller ikke behov for FRI SMS/MMS, men prisen på mobil abonnementet er blot så lav at det kan betale sig at tage det med alligevel. Se og køb abonnementet her →