Kategoriarkiv: Fri tale

Fullrate mobil abonnementer – Historie

Fullrate historien

Fullrate etablerede sig selv tilbage i 2005, hvor målet var at gøre det let for danskerne at finde billigt bredbånd. Som vi alle ved, så er danskerne meget glade for billige og lette ting, da vi i mange andre henseender, ikke har særlig billige vilkår.

Fullrate blev således en stor succes, hvilket naturligvis også skabte røre i andedammen hos kunkurrenterne. TDC var en af konkurrenterne og tilmed også den store spiller på banen. De valgte således at opkøbe Fullrate i 2008 og det har været under TDC’s ejerskab lige siden.

Inden salget var Fullrate allerede blevet udbyder af bredbånd med telefoni i Storkøbenhavn og i 2008 udvidede det sig således til at være landsdækkende. Fullrate er meget observant på at der konstant tilbydes faste lave priser, men stadig en høj kvalitet på deres produkter. Dvs. at man kan være sikker på at man har den bedste kvalitet i sin telefoni og at der ikke ske udfald i ens samtaler.

Yderligere bestræber Fullrate sig også altid på at det hele er enkelt sat op, til alle at forstå. Vi hos Mobil-Abonnementer.dk, er store fortalere for enkle løsninger, men hvor der samtidig også udbydes noget nævneværdigt. En enkel løsning uden nogen høj kvalitet, er ikke meget værd.

 

Fullrate udvider med mobile løsninger

Vi er således også tilfredse med det vi har testet os frem til hos Fullrate, som har fanget vores interesse efter deres lancering af mobil løsninger, i november 2011. Herfra er det gået stærkt, fordi allerede lidt over 1 år efter denne lancering, fusionere Fullrate med M1 og blev til et samlet Fullrate.

Denne fusionering gjorde blot Fullrate endnu større, med nu over 300.000  kunder. Dermed gjorde det også koncernen, endnu mere i stand til at kunne tilbyde billige mobil abonnementer – Og det er lige netop hvad de har gjort lige siden.

Hvad skal fremtiden være for Fullrate? Hvor skal denne hurtigt voksende virksomhed hen? Skal Fullrate til udlandet og indtage markeder, eller skal de blot fortsætte deres høje koncentration på det danske marked og dermed hele tiden sørge for at kunne tilbyde det bedst mulige?

Der kan være mange spørgsmål, men en ting er sikkert. Pt. tilbyder Fullrate nogle absolut attraktive løsninger, til absolut attraktive priser. Vi kan bl.a. nævne:

 

Hvad kan jeg lige pt. finde hos Fullrate

FRI TALE mobil abonnement til 129 kr./md, med 1 GB data og FRI SMS/MMS. Så hvis man er glad for at tale og skrive sms’er, samt har adgang til Wi-Fi i løbet af dagen, vil dette mobil abonnement være klart at foretrække.

Jeg kan tage mig selv som et eksempel: Jeg arbejder normalvis fra 9-20 på en almindelig arbejdsdag. På min arbejdsplads, har jeg adgang til Wi-Fi. Når jeg kommer hjem har jeg adgang til Wi-Fi. Når jeg besøger venner har jeg adgang til deres Wi-Fi. Selv når jeg besøger familie har jeg adgang til Wi-Fi.

Dvs. jeg har faktisk ikke behov for en særlig stor datapakke, medmindre at jeg i de få timer i løbet af ugen hvor jeg ikke har adgang til Wi-Fi, skulle få en ide om at downloade og streame en masse videoer og musik – Hvilket ikke sker.

Fullrate tilbyder tilmed mobile løsninger til de små. Her kan man abonnere på en løsning med 1 times tale, 1 GB data og FRI SMS/MMS til 59 kr./md. Her har man således sikret at sine børn altid kan komme i kontakt med sig. De skal blot have strøm på deres mobil. Og omkostningen er blot 708 kr. om året.

Vi mener at Fullrate har ramt markedet på den rigtige måde og ønsker dem kun alt held og lykke i fremtiden, således vi kan bevare den stærke konkurrence på mobil abonnementer, som pt. består i Danmark.

 

FRI TALE & 1 GB data fra 3

Tal alt det du vil, også i Sverige

3 FRI TALE og 1 GB data, er det mobil abonnement som egner sig godt til dig som skal kunne tale ubegrænset, men som ikke behøver den helt store datapakke. Se og bestil 3 FRI TALE og 1 GB data her

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Data til moderat behov og FRI TALE i Sverige

FRI TALE fra 3 garantere en god forbindelse, hvilket er essentielt når man gerne vil kunne tale ubegrænset. FRI TALE fra 3 gælder også i Sverige, hvor du stadig køre på 3’s net og derved stadig kan drage fordel af goderne i dit mobil abonnement.

Sammen med FRI TALE, får du også 1 GB data med i denne pakke. 1 GB data kan give dig mulighed for at surfe på nettet, tjekke din mail, samt browse de sociale medier fra tid til anden.

Mobil abonnementet køre på en 4G hastighed og indeholder også FRI SMS/MMS, således du kan sende lige så mange beskeder med eller uden billeder, som du har lyst til.

3 FRI TALE og 1 GB data, er et super mobil abonnement til dig som ikke har behov for den helt store datapakke, men som gerne vil kunne tale så meget som du har lyst til. Se og køb abonnementet her

Telia 4Sure light – FRI TALE

FRI TALE og 1 GB data

Telia 4Sure Light er mobil abonnementet som passer til den frit talende og moderat databrugende. Se og køb Telia 4Sure Light her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

 

Tal og SMS så meget du vil

Med Telia 4Sure Light kan du tale lige så tosset du vil uden at det koster ekstra. Din kæreste bliver helt sikkert glad for det og det gør du helt sikkert også selv. Friheden til at tale frit er en rar ting også selvom man ikke har det store talebehov.

Sammen med FRI TALE, giver Telia 4Sure Light også adgang til 1 GB data. Med 1 GB data kan du surfe på nettet, tjekke dine mails, samt browse de forskellige sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter mv. 1 GB data er ikke voldsomt, men for mange kan sagtens være nok.

Du får naturligvis også de obligatoriske FRI SMS/MMS’er med i pakken. Således kan du altså sende lige så mange SMS’er og MMS’er, som du har behov for. Det er ikke alle som sender mange beskeder, men friheden til at gøre det, er ofte meget attraktiv.

Oprettelsen på Telia 4Sure Light, er 99 kr. Der er 30 Dages fuld returret, såfremt du skulle være utilfreds med abonnementet. Se og køb mobil abonnementet her →

FRI TALE & FRI DATA – Er du til ubegrænset?

3 FRI TALE + 3 FRI DATA

3 FRI TALE og FRI DATA, er et top mobil abonnement. Her får du virkelig muligheden for at være ubegrænset i alt hvad laver med din smartphone. Se og køb 3 FRI TALE & FRI DATA her

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Ubegrænset data +

Med FRI TALE fra 3, kan du tale lige så meget som du har lyst til. Vi kan oplyse at det er noget som både mødre oog eventuelle kærester, synes rigtig godt om. Du kan også bruge din FRI TALE i Sverige, da du også køre på 3’s net i Sverige. Det gælder naturligvis stadigvæk blot til danske numre.

Sammen med 3 FRI TALE, får du også 3 FRI DATA med i dette mobil abonnement. Det betyder at du kan gå på nettet med din smartphone lige så ofte du vil, hvilket egner sig godt til dem som har et stort behov for at bruge meget data via sin smartphone. Hent store filer, stream film og musik, samt meget mere med 3 FRI DATA.

3 FRI TALE og FRI DATA, indeholder ligeledes FRI SMS/MMS. HEr er du således heller ikke begrænset af et maksimum antal beskeder. Du kan sende lige så menge SMS’er og MMS’er, som du har lyst til. Her kan vi igen henvise til at det er noget som både mor og en eventuel kæreste synes godt om.

Vi må konkludere at vi indholdsmæssigt, her har at gøre med et fantastisk mobil abonnement. Du er ubegrænset i stort set alt hvad du laver med din smartphone og så kan du endda gøre det i Sverige også. Oprettelsen er 99 kr. hvilket giver dig en minimums pris 1. måned på 398 kr. Se og bestil mobil abonnementet her

____

Fri tale og 2 GB data +

Tal så meget du vil og brug data til almindeligt behov

Oister FRI TALE og 2 GB data, er et meget passende mobil abonnement for de fleste. At kunne tale frit og bruge en pæn sjat mobil data, må siges at være et godt tilbud og særligt når prisen også er god. Se og køb Oister FRI TALE & 2 GB data →

TaleDataPris pr. md.
0,35 pr. minut0,5 kr. pr. MB9,-Bestil pakken
1 time300 MB59,-Bestil pakken
3 timer3 GB99,-Bestil pakken
6 timer (Kampagne)1 GB99,-Bestil pakken
FRI1 GB149,-Bestil pakken
FRI10 GB179,-Bestil pakken

 

Med Oister FRI TALE kan du snakke lige så mange timer du vil. Her er ingen begrænsninger for hvor mange tossede opkald du ønsker at lave til dine venner. Eller hvor mange samtaler du har med din kæreste.

Oister FRI TALE giver samtidig 2 GB data, hvilket er en passende mængde data for de fleste. Hvis man yderlligere har adgang til et trådløst netværk i løbet af dagen, kan man evt. ligeledes anvende Wi-Fi på mobilen til dette, for at skabe endnu mere data fri til resten af dagen.

Sammen med FRI TALE og 2 GB data, byder dette Oister abonnement også på FRI SMS/MMS. Du er således ogå ubegrænset i dit brug af SMS’er og MMS’er og kan således sende lige så mange af disse, som du har behov for og lyst til..

Mulighed for salg

Har du behov for et mobil abonnement, som kan anvendes til mange udgående opkald, som f.eks. salg. Så kan Oister FRI TALE måske være lige det du behøver. Prisen er lav og du har ingen begrænsninger for tale.

Oister FRI TALE og 2 GB data, har ingen opkaldsafgift, koster 49 kr. i oprettelse og kan se og købes her →

Telenor FRI TALE & 20 GB data + WiMP

Tal alt det du vil og få fuldt udbytte ud af din smartphone med Fri+ 20

Telenor FRI TALE og 20 GB data (Fri+ 20), er et fantastisk mobil abonnement. Her får man virkelig mulighed for at tale alt det man har lyst til og anvende sin smartphones datamuligheder til fulde. Se og køb Telenor FRI TALE og 20 GB data her →

ModelAbonnement kr./mdMobil kr./mdMindstepris
Apple iPhone 4S 32GB Sort299145,005.274,00Køb her
Apple iPhone 4S 32GB Hvid299145,005.274,00Køb her
Nokia Lumia 920299753.794,00Køb her
Nokia Lumia 820299503.194,00Køb her
Samsung Galaxy S3 Mini299252.594,00Køb her

 

Stor data pakke som kommer dig ekstra til gavn

Med Telenor FRI TALE kan du snakke øret af dine venner og veninder uden at det koster ekstra. Telenor opkræver ikke noget for lange samtaler og opkaldsafgiften er også fri. Du kan således foretage alle de opkald som du har lyst.

Der medfølger også en stor datapakke til dette Telenor FRI TALE mobil abonnement. Datapakken er 20 GB, hvilket er en solid pakke i forhold til, at skulle kunne surfe på nettet, tjekke mails og browse de sociale medier som Facebook, Instagram mv.

Fri+ 20 = Fri musik

20 GB data er også en pakke som kan anvendes til at se film online eller streame musik. Netop det at kunne streame musik, passer utroligt godt til Telenor FRI TALE & 20 GB data. Der følger nemlig et gratis 12 mdrs. WiMP abonnement med i pakken.

WiMP er et musik streamings medie med over 20 mio sange i kartoteket. Du kan således holde dig opdateret med det nyeste musik og endda afspille musikken når du er offline. Når du afspiller musikken online kommer de 20 GB data dig naturligvis til gode i stor stil.

Telenor Fri+ 20 har også ubegrænsede besked afsendelser med FRI SMS/MMS, det har gratis videotelefoni, samt der ingen opkaldsafgift er. Oprettelse er gratis med online rabat. Se og køb Telenor Fri+ 20 her →

Call Me kampagne – FRI TALE & 3 GB data

Få FRI TALE og 3 GB data til vanvittig pris for altid

Call Me har lige pt. kampagne tilbud på FRI TALE og 3 GB data. Kampagne køre til d. 01.01.14, men hvis man bestiller inden denne dato, gælder prisen frem til den dag du selv opsiger mobil abonnementet. Se mere og køb FRI TALE 3 GB data her →

TaleDataSMS/MMSPris pr. md
1 time300 MB200 stk.49,-Bestil pakken
4 timer2 GBFRI99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GBFRI149,-Bestil pakken
FRI TALE8 GBFRI189,-Bestil pakken
59 øre/minTilkøb 500 MB, 2 GB, 10 GBTilkøb 300, el. FRI29,-Bestil pakken

 

Bla bla bla, en masse data, bla bla bla…

Med Call Me FRI TALE, ksn du snakke lige så tosset du vil med dine venner og familie. Call Me kræver ikke et ekstr gebyr når du kommer over et bestemt antal timer. Opkaldsafgiften er gratis, hvilket betyder at du kan foretage allle de opkald som du har lyst, uden at det koster ekstra.

Ud over Call Me FRI TALE, får du også 3 GB data med i denne pakke. Med 3 GB data kan du surfe på nettet, tjekke/downloade mails og nydde masser af timer på Facebook og andre sociale medier. 3 GB data er en datapakke som kan tilfredstille de flestes behov og særligt hvis man også har adgang til Wi-Fi.

Du får også FRI SMS/MMS med til Call Me FRI TALE & 3 GB data. Du er således også ubegrænset mht. at sende SMS’er og MMS’er. Oprettelsen er lige pt. 99 kr. og minimumsprisen i 1. md. er 248 kr.

Call Me FRI TALE & 3 GB data, er et mobil abonnement som passer til de fleste. Du har måske ikke behov for FRI TALE og du har måske heller ikke behov for FRI SMS/MMS, men prisen på mobil abonnementet er blot så lav at det kan betale sig at tage det med alligevel. Se og køb abonnementet her →

3 FRI TALE & 10 GB data

Ubegrænset tale og et hav af data

3 FRI TALE og 10 GB data, er et fantastisk mobil abonnement for dig som elsker FRI TALE og samtidig gerne vil drage fuldt udbytte af din smartphone. Se og køb 3 FRI TALE her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Masser af muligheder med FRI TALE og 10 GB data

Med 3 FRI TALE, får du ubegrænset tale, hvilket betyder at du kan tale alle de timer du vil, uden at de koster dig ekstra. Du kan således ringe lange opkald til din kæreste, bedste veninde, eller familien, så meget som du vil.

Sammen med FRI TALE, giver 3 også 10 GB data i dette mobil abonnement. Med 10 GB data, har man muligheder for at surfe løs på nettet, hente mails, browse diverse sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

Hent musik og se film uden at det koster ekstra

10 GB data giver yderligere også mulighed for at buffe en masse musik og video klip direkte fra musik og film medier, som Spotify, Youtube, WiMP mv. 10 GB er forholdsvist meget og hvis man kombinere den med en Wi-Fi adgang i løbet af hverdagen, giver det faktisk mulighed for at pænt højt databrug.

3 FRI TALE og 10 GB data, indeholder naturligvis også FRI SMS/MMS. Således er SMS’er oog MMS’er også ubegrænset og man kan altså sende lige så mange af dissse som man har behov for. Man køre ligeledes på 3’s net i Sverige, hvilket giver samme betingelser for tale i Sverige, som du har i Danmark.

Opkaldsafgiften er gratis og mobil abonnementet koster 99 kr. i oprettelse. Minimumsprisen første måned er 298 kr. Se og køb 3 FRI TALE & 10 GB data her

Vanvittig godt FRI TALE abonnement til vanvittig pris

FRI TALE & 12 GB data til vanvittig pris

Oister har skruet bissen på og tilbyder lige nu et FRI TALE mobil abonnement som yderligere indeholder hele 12 GB data. Mobil abonnementet er sat til en yderst favorabel pris. Se og køb abonnementet her →

TaleDataPris pr. md.
0,35 pr. minut0,5 kr. pr. MB9,-Bestil pakken
1 time300 MB59,-Bestil pakken
3 timer3 GB99,-Bestil pakken
6 timer (Kampagne)1 GB99,-Bestil pakken
FRI1 GB149,-Bestil pakken
FRI10 GB179,-Bestil pakken

 

Kæmpe datapakke som egner sig til musik og film

Med Oister FRI TALE, kan du snakke øret af dine nærmeste hver eneste dag. Det koster dig ikke noget at ringe op og det koster dig ikke noget at tale i timevis hver dag. Du er således fuldstændig ubegrænset.

Sammen med Oister FRI TALE, får du i dennne pakke yderligere hele 12 GB data. Normalvis kan de fleste klare sig for 3-5 GB data pr. måned, men her får du altså mulighed for at bruge over det dobbelte.

Med 12 GB data, kan du besøge og surfe på alverdens sites, streame musik og film fra Youtube, Netflix, Spotify, samt andre diverse musik og film medier, samt browse løs på Facebook, Instagram, Twitter og andre sociale medier.

Der medfølger også FRI SMS/MMS til dette Oister FRI TALE mobil abonnement og Oister har sågar skrevet FRI Oister til Oister på menukortet også. Det ville dog heller ikke give den store mening, hvis det skulle have kostet penge at ringe til Oister kunder, når nu vi taler om et FRI TALE abonnement.

Dette Oister FRI TALE mobil abonnement, er det perfekt til dig som elsker at tale i mobilen og som samtidig nyder godt af en masse data brug. Sidst men absolut ikke mindst, så er dette abonnement også egnet til dig som gerne vil spare en masse penge. Se og køb abonnementet her →

Bibob FRI TALE plus højoktan data

FRI TALE og 2 GB data til en favorabel pris

Bibob FRI TALE og 2 GB data, er et abonnement der passer godt til dig som nyder godt af lange samtaler og ikke ønsker begrænsninger på denne front, men som ikke behøver den helt store datapakke. Se abonnement og køb her →

TaleDataPris pr. md.
3 timer1 GB99,-Bestil pakken
FRI2 GB169,-Bestil pakken
FRI5 GB169,-Bestil pakken
FRI10 GB169,-Bestil pakken

 

Fuld fart med 4G

Med et Bibob FRI TALE mobil abonnement kan du tale lige så tosset du vil. Det egner sig godt til kærestepar som ikke kan undvære at høre hinandens stemmer, eller mor der bare gerne vil kunne ringe til sønnike så ofte som overhovedet muligt. FRI TALE er én begrænsning mindre – Og hvem vil ikke gerne af med begrænsninger.

Der medfølger 2 GB højoktan data med i pakken fra Bibob, hvilket betyder at du kan surfe på nettet, tjekke din mail og browse diverse medier i løbet af måneden. 2 GB data er ikke ubegrænset internetbrug, men det rækker for rigtig mange og særligt hvis man kombinere det med en Wi-Fi adgang.

Mobil abonnementet Bibob FRI TALE og 2 GB data, køre på et 4G netværk så der er fuld fart på din mobil. Yderligere følger der også FRI SMS/MMS, hvilket giver endnu en ubegrænset-hed i form at du kan sende lige så mange SMS’er og MMS’er, som du vil. Se og køb abonnementet her →