Vanvittig godt FRI TALE abonnement til vanvittig pris

FRI TALE & 12 GB data til vanvittig pris

Oister har skruet bissen på og tilbyder lige nu et FRI TALE mobil abonnement som yderligere indeholder hele 12 GB data. Mobil abonnementet er sat til en yderst favorabel pris. Se og køb abonnementet her →

TaleDataPris pr. md.
0,35 pr. minut0,5 kr. pr. MB9,-Bestil pakken
1 time300 MB59,-Bestil pakken
3 timer3 GB99,-Bestil pakken
6 timer (Kampagne)1 GB99,-Bestil pakken
FRI1 GB149,-Bestil pakken
FRI10 GB179,-Bestil pakken

 

Kæmpe datapakke som egner sig til musik og film

Med Oister FRI TALE, kan du snakke øret af dine nærmeste hver eneste dag. Det koster dig ikke noget at ringe op og det koster dig ikke noget at tale i timevis hver dag. Du er således fuldstændig ubegrænset.

Sammen med Oister FRI TALE, får du i dennne pakke yderligere hele 12 GB data. Normalvis kan de fleste klare sig for 3-5 GB data pr. måned, men her får du altså mulighed for at bruge over det dobbelte.

Med 12 GB data, kan du besøge og surfe på alverdens sites, streame musik og film fra Youtube, Netflix, Spotify, samt andre diverse musik og film medier, samt browse løs på Facebook, Instagram, Twitter og andre sociale medier.

Der medfølger også FRI SMS/MMS til dette Oister FRI TALE mobil abonnement og Oister har sågar skrevet FRI Oister til Oister på menukortet også. Det ville dog heller ikke give den store mening, hvis det skulle have kostet penge at ringe til Oister kunder, når nu vi taler om et FRI TALE abonnement.

Dette Oister FRI TALE mobil abonnement, er det perfekt til dig som elsker at tale i mobilen og som samtidig nyder godt af en masse data brug. Sidst men absolut ikke mindst, så er dette abonnement også egnet til dig som gerne vil spare en masse penge. Se og køb abonnementet her →