Kategoriarkiv: 10 GB data

3 FRI TALE & 10 GB data

Ubegrænset tale og et hav af data

3 FRI TALE og 10 GB data, er et fantastisk mobil abonnement for dig som elsker FRI TALE og samtidig gerne vil drage fuldt udbytte af din smartphone. Se og køb 3 FRI TALE her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Masser af muligheder med FRI TALE og 10 GB data

Med 3 FRI TALE, får du ubegrænset tale, hvilket betyder at du kan tale alle de timer du vil, uden at de koster dig ekstra. Du kan således ringe lange opkald til din kæreste, bedste veninde, eller familien, så meget som du vil.

Sammen med FRI TALE, giver 3 også 10 GB data i dette mobil abonnement. Med 10 GB data, har man muligheder for at surfe løs på nettet, hente mails, browse diverse sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

Hent musik og se film uden at det koster ekstra

10 GB data giver yderligere også mulighed for at buffe en masse musik og video klip direkte fra musik og film medier, som Spotify, Youtube, WiMP mv. 10 GB er forholdsvist meget og hvis man kombinere den med en Wi-Fi adgang i løbet af hverdagen, giver det faktisk mulighed for at pænt højt databrug.

3 FRI TALE og 10 GB data, indeholder naturligvis også FRI SMS/MMS. Således er SMS’er oog MMS’er også ubegrænset og man kan altså sende lige så mange af dissse som man har behov for. Man køre ligeledes på 3’s net i Sverige, hvilket giver samme betingelser for tale i Sverige, som du har i Danmark.

Opkaldsafgiften er gratis og mobil abonnementet koster 99 kr. i oprettelse. Minimumsprisen første måned er 298 kr. Se og køb 3 FRI TALE & 10 GB data her

Telia eller 3 – Hvem kan tilbyde de bedste FRI TALE abonnementer?

FRI TALE som passer til alle

Telia og 3 kan hver i sær tilbyde hele 4 FRI TALE mobil abonnementer. Således rammer begge udbydere de flestes behov når det kommer til kombinationen af tale og data.

Hos Telia har man også lavet et samarbejde med musiktjenesten Spotify, således to af deres FRI TALE mobil abonnementer også indeholder et Spotify abonnement. Hos 3 tilbydes FRI DATA på det største af deres FRI TALE mobil abonnementer.

Men ud over disse punkter, hvor finder vi så den store forskel på Telia og 3’s muligheder for FRI TALE? Det har vi sat os for at udforske lidt nærmere nedenfor. Vi har forsøgt ikke at gøre det alt for nørdet, men det er det jo nok lidt alligevel.

Til at starte med, har vi nedenfor opstillet de 8 FRI TALE mobil abonnementer overfor hinanden, med start fra de mindste pakker. Efterfølgende har vi givet vores vurdering pba. sammenligningen.

De Mindste FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 1 GB 1 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 159,- 179,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Små medium FRI TALE  mobilabonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 5 GB 5 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 179,- 199,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Store medium FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 10 GB 20 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 199,- 299,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De største FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data FRI 100 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 299,- 399,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De mindste abonnementer

I de to mindste FRI TALE mobil abonnementer, finder vi ikke den store forskel mellem 3 og Telia. Den største ligger nok i at Telia’s pakke, koster 20 kr. mere pr. md.

De små medium abonnementer

På de mindste af medium FRI TALE mobil abonnementerne, gentager historien sig lidt fra de mindste mobil abonnementer. Forskellen er stadigvæk ikke meget større end en fordel på 20 kr./md hos 3.

De store medium abonnementer

Forskellen på Telia FRI TALE og 3 FRI TALE, sker først rigtigt på de store medium abonnementer. Hos 3 tilbydes der 10 GB data pr. md. i denne pakke, hvor der hos Telia tilbydes det dobbelte på hele 20 GB data pr. md. Yderligere gives der et 12 mdrs. HBO eller Spotify abonnement med i pakken.

Til gengæld er Telia igen lidt dyrere end 3. Denne gang 100 kr./md. Men når man tager udgangspunkt i at man får dobbelt så meget data, plus et musik abonnement, så tilbyder Telie helt klart den bedste pris her.

De største FRI TALE mobil abonnementer

På de største FRI TALE mobil abonnementer hos 3 og Telia, fortsætter adskillelsen fra de store medium pakker. 3 tilbyder nu fuldstændig FRI DATA, sammen med mobil abonnementet, således der ingen begrænsning er på hverken tale eller internet.

Telia fortsætter HBO eller Spotify mulighederne, sammen med 100 GB på deres største FRI TALE mobil abonnement. Telia koster også denne gang 100 kr./md. mere end 3.

Vi må således vurdere 3 som det bedste valg for 3. gang, da man ved blot at købe sig et Spotify abonnement ved siden af mobil abonnementet, ville kunne få samme pakke som hos Telia, til den samme pris, plus en ubegrænset data mængde.

Vinderen

3 må pba. af de 4 FRI TALE mobil abonnementer, pt. være dem som tilbyder den bedste løsning til den bedste pris. Telia ligger i gennemsnit lidt højere i deres prisniveau og på trods af den smarte HBO eller Spotify kombination, så kan man i 3 fjerdedele af deres FRT TALE læsninger, finde en bedre pris hos konkurrenten 3.

Gå til 3 →

Gå til Telia →

Masser af data og FRI TALE til 169,-

Bibob stikker til konkurrenterne med vanvittige priser

Hos Bibob kan man lige nu få et FRI TALE mobil abonnement, inkl. en stor data pakke for blot 169 kr./md. Inkluderet i mobil abonnementet er bl.a. FRI SMS/MMS og andre fordele. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
3 timer1 GB99,-Bestil pakken
FRI2 GB169,-Bestil pakken
FRI5 GB169,-Bestil pakken
FRI10 GB169,-Bestil pakken

Bibob tilbyder deres største abonnement til 110 kr. billigere pr. md. end normalprisen. Du kan altså få et FRI TALE mobil abonnement med 10 GB data for kun 169 kr./md., hvilket må siges at være en rimelig favorabel pris.

Skulle du bruge mere end 10 GB data i en måned, sker der ikke andet end at din hastighed nedsættes til 256 Kbit/s. Du har altså stadig adgang til internettet på din smartphone. Dit data forsvinder aldrig, selvom du skulle gå over dit maksimum. Og det kommer heller ikke til at koste dig ekstra hos Bibob.

FRI WiMP – 20 millioner sange

Samtidig med den store datapakke og FRI TALE, giver Bibob også en FRI SMS/MMS pakke med i mobil abonnementet, sammen med et gratis abonnement på WiMP i 12 måneder. Til dem som ikke kender WiMP, så er dette et musik bibliotek med mulighed for ubegrænset adgang til mere end 20 millioner sange.

Der er tænkt på kunderne

Du får altså et Bibob mobil abonnement med mulighed for ikke længere at skulle downloade musik, da den kan høres direkte vi WiMP. Det er således også endnu mere passene at der medfølger så stor en datapakke til abonnementet.

Jo, Bibob har tænkt på kunderne i dette mobil abonnement, da oprettelsen også er skåret ned. Faktisk næsten helt væk. Det koster blot 1 kr. i oprettelse for at komme i gang med abonnementet. Se og køb abonnementet her →

FRI tale til dig som elsker at tale

FRI tale sammen med god data

3 tilbyder FRI TALE på deres 4 mobil abonnementer og med selv den mindste løsning, får man en data pakke med som vil kunne række til det gængse databrug. Læs mere her →

Bestiller du 2 abonnementer kan du lige nu få 30 kr. rabat pr. md. Tilbuddet gælder frem til d. 30.09.13. Gå til tilbud

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

Med det mindste mobil abonnement hos 3, år du 1 GB data med i hatten. Med 1 GB data kan du tjekke din mail, din Facebook og andre sociale medier, sammen med at du kan læse lidt nyheder mv.

Ingen binding

3 kræver ingen bindingsperiode ved bestilling af et mobil abonnement uden mobil. Dermed kan du skifte til 3 for at se om det var noget for dig og nemt skifte væk igen hvis det ikke var som forventet.

Der er ingen opkaldsafgift på det mindste mobil abonnement hos 3 og det koster dig heller ikke noget at sende SMS og MMS. Med FRI SMS/MMS, kan du altså sende alle de beskeder du har lyst til uden at det koster dig ekstra. Dette gælder naturligvis ikke beskeder sendt til indholdstjenester.

Høje hastigheder som vi kan skrive under på

Data pakken med 1 GB data arbejder en download hastighed på op til 35 Mbit/s og en upload hastighed på op til 24 Mbit/s. Du får altså et internet på din smartphone som fungere utroligt hurtigt, hvilket vi efter en test kan skrive under på hos Mobil-Abonnementer.dk.

Oprettelsen på det mindste mobil abonnement hos 3 er 99 kr. og opsigelsesperioden er 30 dage. Se mere og køb her →

Mobil abonnement på farten – Husk data

Find et fri tale abonnement med en solid data pakke

Er du altid på farten og har brug for samtidig at være online konstant, vil du have brug for et mobil abonnement med en god data hastighed og en dækning som ikke forsvinder fra tid til anden.

Husk data

Du er her på udkig efter et mobil abonnement som først og fremmest har fri tale. Derudover vil du skulle have en forholdsvist stor datapakke. Vi anbefaler 5-10 GB data.

Du kan finde et fri tale mobil abonnement inkl. et god data abonnement hos nedenstående udbydere.

Fri data?

Har du et godt tilbud på hånden med fra data sammen med dit fri tale mobil abonnement, vil dette naturligvis være at foretrække. Du skal dog være opmærksom på, at et fri data mobil abonnement, i de fleste tilfælde er forholdsvist dyre.

UdbyderFRI TaleDataPris pr. md.
ImageJa4 GB159,-Køb her
ImageJa5 GB179,-Køb her
ImageJa6 GB179,-Køb her
ImageJa5 GB199,-Køb her
ImageJa5 GB199,-Køb her
ImageJa5 GB199,-Køb her
ImageJa6 GB279,-Køb her
ImageJa6 GB279,-Køb her
ImageJa6 GB369,-Køb her
ImageJa20 GB499,-Køb her