Kategoriarkiv: Mobil abonnementer

Fullrate mobil abonnementer – Historie

Fullrate historien

Fullrate etablerede sig selv tilbage i 2005, hvor målet var at gøre det let for danskerne at finde billigt bredbånd. Som vi alle ved, så er danskerne meget glade for billige og lette ting, da vi i mange andre henseender, ikke har særlig billige vilkår.

Fullrate blev således en stor succes, hvilket naturligvis også skabte røre i andedammen hos kunkurrenterne. TDC var en af konkurrenterne og tilmed også den store spiller på banen. De valgte således at opkøbe Fullrate i 2008 og det har været under TDC’s ejerskab lige siden.

Inden salget var Fullrate allerede blevet udbyder af bredbånd med telefoni i Storkøbenhavn og i 2008 udvidede det sig således til at være landsdækkende. Fullrate er meget observant på at der konstant tilbydes faste lave priser, men stadig en høj kvalitet på deres produkter. Dvs. at man kan være sikker på at man har den bedste kvalitet i sin telefoni og at der ikke ske udfald i ens samtaler.

Yderligere bestræber Fullrate sig også altid på at det hele er enkelt sat op, til alle at forstå. Vi hos Mobil-Abonnementer.dk, er store fortalere for enkle løsninger, men hvor der samtidig også udbydes noget nævneværdigt. En enkel løsning uden nogen høj kvalitet, er ikke meget værd.

 

Fullrate udvider med mobile løsninger

Vi er således også tilfredse med det vi har testet os frem til hos Fullrate, som har fanget vores interesse efter deres lancering af mobil løsninger, i november 2011. Herfra er det gået stærkt, fordi allerede lidt over 1 år efter denne lancering, fusionere Fullrate med M1 og blev til et samlet Fullrate.

Denne fusionering gjorde blot Fullrate endnu større, med nu over 300.000  kunder. Dermed gjorde det også koncernen, endnu mere i stand til at kunne tilbyde billige mobil abonnementer – Og det er lige netop hvad de har gjort lige siden.

Hvad skal fremtiden være for Fullrate? Hvor skal denne hurtigt voksende virksomhed hen? Skal Fullrate til udlandet og indtage markeder, eller skal de blot fortsætte deres høje koncentration på det danske marked og dermed hele tiden sørge for at kunne tilbyde det bedst mulige?

Der kan være mange spørgsmål, men en ting er sikkert. Pt. tilbyder Fullrate nogle absolut attraktive løsninger, til absolut attraktive priser. Vi kan bl.a. nævne:

 

Hvad kan jeg lige pt. finde hos Fullrate

FRI TALE mobil abonnement til 129 kr./md, med 1 GB data og FRI SMS/MMS. Så hvis man er glad for at tale og skrive sms’er, samt har adgang til Wi-Fi i løbet af dagen, vil dette mobil abonnement være klart at foretrække.

Jeg kan tage mig selv som et eksempel: Jeg arbejder normalvis fra 9-20 på en almindelig arbejdsdag. På min arbejdsplads, har jeg adgang til Wi-Fi. Når jeg kommer hjem har jeg adgang til Wi-Fi. Når jeg besøger venner har jeg adgang til deres Wi-Fi. Selv når jeg besøger familie har jeg adgang til Wi-Fi.

Dvs. jeg har faktisk ikke behov for en særlig stor datapakke, medmindre at jeg i de få timer i løbet af ugen hvor jeg ikke har adgang til Wi-Fi, skulle få en ide om at downloade og streame en masse videoer og musik – Hvilket ikke sker.

Fullrate tilbyder tilmed mobile løsninger til de små. Her kan man abonnere på en løsning med 1 times tale, 1 GB data og FRI SMS/MMS til 59 kr./md. Her har man således sikret at sine børn altid kan komme i kontakt med sig. De skal blot have strøm på deres mobil. Og omkostningen er blot 708 kr. om året.

Vi mener at Fullrate har ramt markedet på den rigtige måde og ønsker dem kun alt held og lykke i fremtiden, således vi kan bevare den stærke konkurrence på mobil abonnementer, som pt. består i Danmark.

 

FRI TALE & 1 GB data fra 3

Tal alt det du vil, også i Sverige

3 FRI TALE og 1 GB data, er det mobil abonnement som egner sig godt til dig som skal kunne tale ubegrænset, men som ikke behøver den helt store datapakke. Se og bestil 3 FRI TALE og 1 GB data her

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Data til moderat behov og FRI TALE i Sverige

FRI TALE fra 3 garantere en god forbindelse, hvilket er essentielt når man gerne vil kunne tale ubegrænset. FRI TALE fra 3 gælder også i Sverige, hvor du stadig køre på 3’s net og derved stadig kan drage fordel af goderne i dit mobil abonnement.

Sammen med FRI TALE, får du også 1 GB data med i denne pakke. 1 GB data kan give dig mulighed for at surfe på nettet, tjekke din mail, samt browse de sociale medier fra tid til anden.

Mobil abonnementet køre på en 4G hastighed og indeholder også FRI SMS/MMS, således du kan sende lige så mange beskeder med eller uden billeder, som du har lyst til.

3 FRI TALE og 1 GB data, er et super mobil abonnement til dig som ikke har behov for den helt store datapakke, men som gerne vil kunne tale så meget som du har lyst til. Se og køb abonnementet her

12 timers tale & 2 GB data for under 100 kr./md

Oister 12 timers tale giver FRI TALE

Med Oister 12 timer og 2 GB data, får du et mobil abonnement som kan håndtere lange opkald, samt stille et almindeligt internet behov. Se og bestil Oister 12 timer & 2 GB data her →

TaleDataPris pr. md.
0,35 pr. minut0,5 kr. pr. MB9,-Bestil pakken
1 time300 MB59,-Bestil pakken
3 timer3 GB99,-Bestil pakken
6 timer (Kampagne)1 GB99,-Bestil pakken
FRI1 GB149,-Bestil pakken
FRI10 GB179,-Bestil pakken

 

God data pakke, billig oprettelse og ingen binding

Oister 12 timer, giver dig mulighed for at tale i timevis flere gange om måneden, samt foretage en masse almindelige opkald. 12 timers tale kan vel for mange godt betegnes som FRI TALE, da mange ikke har så stort et tale behov.

Der er faktisk også FRI TALE inkluderet i Oister 12 timer mobil abonnementet. Du kan ringe gratis til andre Oister kunder, med FRI Oister til Oister. Det kan således også betale sig at vælge Oister, hvis en du ringer ofte til, er eksisterende eller kommende Oister kunde.

Oister 12 timer leveres også med en data pakke. Der medfølger som standard, 2 GB data med til mobil abonnementet. Med 2 GB data, kan du surfe på nettet, hente/downloade mails, samt browse på de forskellige sociale medier, som Facebook, Instagram, Twitter mv. 2 GB data stiller det almindelige smartphone internet behov.

Mobil abonnementet leveres med FRI SMS/MMS, hvilket betyder at du kan sende alle de SMS’er og MMS’er, som du har lyst til. Samtidig leveres Oister 12 timer uden binding, til et oprettelsesgebyr på blot 49 kr. Det betyder en samlet mindstepris på 148 kr. Ved køb nu, gælder månedsprisen for altid. Se og køb abonnementet her →

6 timers tale som kan overføres + FRI musik

Telmore 6 timer

Telmore 6 timer giver dig en god tale pakke, som hos e fleste vil kunne dække behovet for tale. Vi er i en FRI TALE tid, hvilket naturligvis gør en 6 timers pakke mindre at se på, men hvor ofte taler du egentlig 6 timer/md? Se og bestil Telmore 6 timer her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre pr. min9 kr./ dag0 kr.Bestil pakken
3 Timer500 MB99,-Bestil pakken
10 Timer500 MB99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GB data199,-Bestil pakken

 

Telmore datapakke + muligheder for tilkøb

Med Telmore 6 timer, får du også 1 GB data med. 1 GB data er nok til at surfe på nettet, tjekke mails og browse sociale medier, men det er ikke nok til at downloade store filer. Det er derfor smart at man for forholdsvist billige penge, kan tilkøb 1, 3, eller 5 GB ekstra data.

FRI Musik

Du får FRI Musik med i Telmore 6 timer pakken, hvilket giver dig adgang til over 20 millioner musiknumre, samt App’en TELMORE Musik. Her kan det et tilkøb af ekstra data komme til at være nyttigt, da musik streaming tager på dit data.

Telmore giver også FRI SMS/MMS med til 6 timers pakken, således du kan sende alle de SMS’er og MMS’er som du har lyst. Samtidig overføres det taletid du ikke bruger, til den næste måned. Det betyder at du f.eks. kan tale 3 timer hele Januar måned og således have 9 timers tale i Februar.

Opkaldsafgiften er gratis så det koster dig ikke noget at ringe forgæves. Oprettelsen er 99 kr., hvilket betyder en minimumspris på 228 kr. den første måned. Telmore giver 30 dages fuld returret på pakken og der ingen bindingsperiode. Se og bestil abonnementet her →

Telia 4Sure light – FRI TALE

FRI TALE og 1 GB data

Telia 4Sure Light er mobil abonnementet som passer til den frit talende og moderat databrugende. Se og køb Telia 4Sure Light her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

 

Tal og SMS så meget du vil

Med Telia 4Sure Light kan du tale lige så tosset du vil uden at det koster ekstra. Din kæreste bliver helt sikkert glad for det og det gør du helt sikkert også selv. Friheden til at tale frit er en rar ting også selvom man ikke har det store talebehov.

Sammen med FRI TALE, giver Telia 4Sure Light også adgang til 1 GB data. Med 1 GB data kan du surfe på nettet, tjekke dine mails, samt browse de forskellige sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter mv. 1 GB data er ikke voldsomt, men for mange kan sagtens være nok.

Du får naturligvis også de obligatoriske FRI SMS/MMS’er med i pakken. Således kan du altså sende lige så mange SMS’er og MMS’er, som du har behov for. Det er ikke alle som sender mange beskeder, men friheden til at gøre det, er ofte meget attraktiv.

Oprettelsen på Telia 4Sure Light, er 99 kr. Der er 30 Dages fuld returret, såfremt du skulle være utilfreds med abonnementet. Se og køb mobil abonnementet her →

FRI TALE & FRI DATA – Er du til ubegrænset?

3 FRI TALE + 3 FRI DATA

3 FRI TALE og FRI DATA, er et top mobil abonnement. Her får du virkelig muligheden for at være ubegrænset i alt hvad laver med din smartphone. Se og køb 3 FRI TALE & FRI DATA her

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Ubegrænset data +

Med FRI TALE fra 3, kan du tale lige så meget som du har lyst til. Vi kan oplyse at det er noget som både mødre oog eventuelle kærester, synes rigtig godt om. Du kan også bruge din FRI TALE i Sverige, da du også køre på 3’s net i Sverige. Det gælder naturligvis stadigvæk blot til danske numre.

Sammen med 3 FRI TALE, får du også 3 FRI DATA med i dette mobil abonnement. Det betyder at du kan gå på nettet med din smartphone lige så ofte du vil, hvilket egner sig godt til dem som har et stort behov for at bruge meget data via sin smartphone. Hent store filer, stream film og musik, samt meget mere med 3 FRI DATA.

3 FRI TALE og FRI DATA, indeholder ligeledes FRI SMS/MMS. HEr er du således heller ikke begrænset af et maksimum antal beskeder. Du kan sende lige så menge SMS’er og MMS’er, som du har lyst til. Her kan vi igen henvise til at det er noget som både mor og en eventuel kæreste synes godt om.

Vi må konkludere at vi indholdsmæssigt, her har at gøre med et fantastisk mobil abonnement. Du er ubegrænset i stort set alt hvad du laver med din smartphone og så kan du endda gøre det i Sverige også. Oprettelsen er 99 kr. hvilket giver dig en minimums pris 1. måned på 398 kr. Se og bestil mobil abonnementet her

____

Call Me basis ++

Basis abonnement med mulighed for mere

Call Me basis er et meget billigt mobil abonnement. Her får du FRI TALE til andre Call Me kunder og taler til blot 59 øre/min til andet end Call Me kunder. FRI TALE til andre Call Me kunder, gælder blot én time ad gangen. Se og bestil Call Me basis her →

TaleDataSMS/MMSPris pr. md
1 time300 MB200 stk.49,-Bestil pakken
4 timer2 GBFRI99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GBFRI149,-Bestil pakken
FRI TALE8 GBFRI189,-Bestil pakken
59 øre/minTilkøb 500 MB, 2 GB, 10 GBTilkøb 300, el. FRI29,-Bestil pakken

 

Basis + rabatpakker

Med et Call Me basis mobil abonnement følger der ingen data med som udgangspunkt. Til gengæld kan dette tilkøbes via de såkaldte rabat-pakker. Disse kan erhverves til forholdsvist små tillægspriser. F.eks. kan der tilkøbes 500 MB data for 29 kr. eller 2 GB for 49 kr.

Der kan på samme vis som ved data også tilkøbes SMS/MMS pakker. Her kan du vælge mellem 300 SMS’er/MMS’er eller FRI SMS/MMS. FRI SMS/MMS koster +79 kr. Det betyder at du kan køre på basis som standard og hvis du således skulle få brug for mere, i en enkelt måned eller to, så muligheden også være der.

Call Me basis er et smart lille og billigt mobil abonnement, som passer til dig der ikke har behov for den store pakke. Måske ringer du kun til andre Call Me kunder, hvilket betyder FRI TALE. Mobil abonnement Call Me basis, kan egne sig rigtigt godt som børneabonnement. Se og køb abonnementet her →

 

Telia 4JUNIOR + Spotify

30 min tale, 300 SMS’er Spotify….

Ja, Telia 4JUNIOR lyder måske ikke af det største mobil abonnement. Det er heller ikke skabt med denne ide, men alligevel indeholder abonnementet nogle interessante muligheder. Se og køb Telia 4JUNIOR her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

 

 

FRI  MUSIK +

Med Telia 4JUNIOR , får man adgang til 30 minutters tale, 300 MB data, samt 300 SMS’er. Dvs. du er begrænset i tale, databrug, samt besked brug og derved passer abonnementet måske særlig godt, til dit barn.

Med Telia 4JUNIOR, kommer der faktisk også FRI MUSIK, via det velkendte musik streamings medie Spotify. Du kan således høre lige så meget musik som du vil uden at det koster dig ekstra. Dog skal du være opmærksom på at du bruger data, til at bruge Spotify.

Med 300 SMS’er, kan mange godt klare sig, medmindre man virkelig har brug for at kunne sende beskeder konstant. 30 minutters tale er ikke meget, men hvis f.eks. du køber Telia 4JUNIOR til dit barn og selv har Telia, så han/hun altid kunne komme i kontakt med dig pga. FRI TALE Telia til Telia.

Yderligere kan der ringes gratis til de over 1 million andre Telia kunder i Danmark lige pt.

Telia 4JUNIOR er således et lille smart mobil abonnement til f.eks. barnet. Det koster 99 kr. i oprettelse og kan bestilles her

Fri tale og 2 GB data +

Tal så meget du vil og brug data til almindeligt behov

Oister FRI TALE og 2 GB data, er et meget passende mobil abonnement for de fleste. At kunne tale frit og bruge en pæn sjat mobil data, må siges at være et godt tilbud og særligt når prisen også er god. Se og køb Oister FRI TALE & 2 GB data →

TaleDataPris pr. md.
0,35 pr. minut0,5 kr. pr. MB9,-Bestil pakken
1 time300 MB59,-Bestil pakken
3 timer3 GB99,-Bestil pakken
6 timer (Kampagne)1 GB99,-Bestil pakken
FRI1 GB149,-Bestil pakken
FRI10 GB179,-Bestil pakken

 

Med Oister FRI TALE kan du snakke lige så mange timer du vil. Her er ingen begrænsninger for hvor mange tossede opkald du ønsker at lave til dine venner. Eller hvor mange samtaler du har med din kæreste.

Oister FRI TALE giver samtidig 2 GB data, hvilket er en passende mængde data for de fleste. Hvis man yderlligere har adgang til et trådløst netværk i løbet af dagen, kan man evt. ligeledes anvende Wi-Fi på mobilen til dette, for at skabe endnu mere data fri til resten af dagen.

Sammen med FRI TALE og 2 GB data, byder dette Oister abonnement også på FRI SMS/MMS. Du er således ogå ubegrænset i dit brug af SMS’er og MMS’er og kan således sende lige så mange af disse, som du har behov for og lyst til..

Mulighed for salg

Har du behov for et mobil abonnement, som kan anvendes til mange udgående opkald, som f.eks. salg. Så kan Oister FRI TALE måske være lige det du behøver. Prisen er lav og du har ingen begrænsninger for tale.

Oister FRI TALE og 2 GB data, har ingen opkaldsafgift, koster 49 kr. i oprettelse og kan se og købes her →

Telmore tilbud på 10 timer

Tilbud på 10 timers tale t.o.m d. 30.06.14

Telmore har åbnet for juleposen. Men hos Telmore vare julen åbenbart ikke kun til påske, men helt frem til højsommer. Du kan nemlig få 10 timers tale og 1,5 GB data med 70 kroners rabat frem til d. 30.06.14. Se og køb Telmore 10 timer her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre pr. min9 kr./ dag0 kr.Bestil pakken
3 Timer500 MB99,-Bestil pakken
10 Timer500 MB99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GB data199,-Bestil pakken

 

Adgang til FRI MUSIK og mulighed for en masse data

10 timers tale giver dig en masse muligheder for at kunne tale det det du har behov for i løbet af en måned. For mange betyder 10 timers tale, det samme som FRI TALE. Du bør således har nok timer til at kunne snakke med kæresten hver er dag, samt tage de lange opkald med mor fra tid til anden.

Sammen med 10 timers tale, får du også 1,5 GB data med tilbudet fra Telmore. Telmore 10 timer giver dig således mulighed for også at kunne surfe på nettet, tjekke Facebook og andre sociale medier, samt at hente mails ned på din smartphone. Datapakken kan udvides med tilkøb af 1, 3, eller 5 GB ekstra data. Læs mere her

Du får FRI MUSIK med til mobil abonnementet, samt adgang til App’en Telmore musik. Telmore 10 timer indeholder også FRI SMS/MMS. Dvs. at du kan sende alle de SMS’er og MMS’er som du vil, uden at det koster dig ekstra.

Mobil abonnementet koster ingenting i oprettelse og der er ingen bindingsperiode. Opkaldsafgiften er 99 kr. og der er 30 dages fuld returret på Telmore 10 timer. Tilbudet med 70 kroners rabat løber frem til d. 30.06.14. Se og køb abonnementet her →