Kategoriarkiv: Fri data

FRI TALE & FRI DATA – Er du til ubegrænset?

3 FRI TALE + 3 FRI DATA

3 FRI TALE og FRI DATA, er et top mobil abonnement. Her får du virkelig muligheden for at være ubegrænset i alt hvad laver med din smartphone. Se og køb 3 FRI TALE & FRI DATA her

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Ubegrænset data +

Med FRI TALE fra 3, kan du tale lige så meget som du har lyst til. Vi kan oplyse at det er noget som både mødre oog eventuelle kærester, synes rigtig godt om. Du kan også bruge din FRI TALE i Sverige, da du også køre på 3’s net i Sverige. Det gælder naturligvis stadigvæk blot til danske numre.

Sammen med 3 FRI TALE, får du også 3 FRI DATA med i dette mobil abonnement. Det betyder at du kan gå på nettet med din smartphone lige så ofte du vil, hvilket egner sig godt til dem som har et stort behov for at bruge meget data via sin smartphone. Hent store filer, stream film og musik, samt meget mere med 3 FRI DATA.

3 FRI TALE og FRI DATA, indeholder ligeledes FRI SMS/MMS. HEr er du således heller ikke begrænset af et maksimum antal beskeder. Du kan sende lige så menge SMS’er og MMS’er, som du har lyst til. Her kan vi igen henvise til at det er noget som både mor og en eventuel kæreste synes godt om.

Vi må konkludere at vi indholdsmæssigt, her har at gøre med et fantastisk mobil abonnement. Du er ubegrænset i stort set alt hvad du laver med din smartphone og så kan du endda gøre det i Sverige også. Oprettelsen er 99 kr. hvilket giver dig en minimums pris 1. måned på 398 kr. Se og bestil mobil abonnementet her

____

Telia eller 3 – Hvem kan tilbyde de bedste FRI TALE abonnementer?

FRI TALE som passer til alle

Telia og 3 kan hver i sær tilbyde hele 4 FRI TALE mobil abonnementer. Således rammer begge udbydere de flestes behov når det kommer til kombinationen af tale og data.

Hos Telia har man også lavet et samarbejde med musiktjenesten Spotify, således to af deres FRI TALE mobil abonnementer også indeholder et Spotify abonnement. Hos 3 tilbydes FRI DATA på det største af deres FRI TALE mobil abonnementer.

Men ud over disse punkter, hvor finder vi så den store forskel på Telia og 3’s muligheder for FRI TALE? Det har vi sat os for at udforske lidt nærmere nedenfor. Vi har forsøgt ikke at gøre det alt for nørdet, men det er det jo nok lidt alligevel.

Til at starte med, har vi nedenfor opstillet de 8 FRI TALE mobil abonnementer overfor hinanden, med start fra de mindste pakker. Efterfølgende har vi givet vores vurdering pba. sammenligningen.

De Mindste FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 1 GB 1 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 159,- 179,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Små medium FRI TALE  mobilabonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 5 GB 5 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 179,- 199,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Store medium FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 10 GB 20 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 199,- 299,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De største FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data FRI 100 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 299,- 399,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De mindste abonnementer

I de to mindste FRI TALE mobil abonnementer, finder vi ikke den store forskel mellem 3 og Telia. Den største ligger nok i at Telia’s pakke, koster 20 kr. mere pr. md.

De små medium abonnementer

På de mindste af medium FRI TALE mobil abonnementerne, gentager historien sig lidt fra de mindste mobil abonnementer. Forskellen er stadigvæk ikke meget større end en fordel på 20 kr./md hos 3.

De store medium abonnementer

Forskellen på Telia FRI TALE og 3 FRI TALE, sker først rigtigt på de store medium abonnementer. Hos 3 tilbydes der 10 GB data pr. md. i denne pakke, hvor der hos Telia tilbydes det dobbelte på hele 20 GB data pr. md. Yderligere gives der et 12 mdrs. HBO eller Spotify abonnement med i pakken.

Til gengæld er Telia igen lidt dyrere end 3. Denne gang 100 kr./md. Men når man tager udgangspunkt i at man får dobbelt så meget data, plus et musik abonnement, så tilbyder Telie helt klart den bedste pris her.

De største FRI TALE mobil abonnementer

På de største FRI TALE mobil abonnementer hos 3 og Telia, fortsætter adskillelsen fra de store medium pakker. 3 tilbyder nu fuldstændig FRI DATA, sammen med mobil abonnementet, således der ingen begrænsning er på hverken tale eller internet.

Telia fortsætter HBO eller Spotify mulighederne, sammen med 100 GB på deres største FRI TALE mobil abonnement. Telia koster også denne gang 100 kr./md. mere end 3.

Vi må således vurdere 3 som det bedste valg for 3. gang, da man ved blot at købe sig et Spotify abonnement ved siden af mobil abonnementet, ville kunne få samme pakke som hos Telia, til den samme pris, plus en ubegrænset data mængde.

Vinderen

3 må pba. af de 4 FRI TALE mobil abonnementer, pt. være dem som tilbyder den bedste løsning til den bedste pris. Telia ligger i gennemsnit lidt højere i deres prisniveau og på trods af den smarte HBO eller Spotify kombination, så kan man i 3 fjerdedele af deres FRT TALE læsninger, finde en bedre pris hos konkurrenten 3.

Gå til 3 →

Gå til Telia →

FRI tale til dig som elsker at tale

FRI tale sammen med god data

3 tilbyder FRI TALE på deres 4 mobil abonnementer og med selv den mindste løsning, får man en data pakke med som vil kunne række til det gængse databrug. Læs mere her →

Bestiller du 2 abonnementer kan du lige nu få 30 kr. rabat pr. md. Tilbuddet gælder frem til d. 30.09.13. Gå til tilbud

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

Med det mindste mobil abonnement hos 3, år du 1 GB data med i hatten. Med 1 GB data kan du tjekke din mail, din Facebook og andre sociale medier, sammen med at du kan læse lidt nyheder mv.

Ingen binding

3 kræver ingen bindingsperiode ved bestilling af et mobil abonnement uden mobil. Dermed kan du skifte til 3 for at se om det var noget for dig og nemt skifte væk igen hvis det ikke var som forventet.

Der er ingen opkaldsafgift på det mindste mobil abonnement hos 3 og det koster dig heller ikke noget at sende SMS og MMS. Med FRI SMS/MMS, kan du altså sende alle de beskeder du har lyst til uden at det koster dig ekstra. Dette gælder naturligvis ikke beskeder sendt til indholdstjenester.

Høje hastigheder som vi kan skrive under på

Data pakken med 1 GB data arbejder en download hastighed på op til 35 Mbit/s og en upload hastighed på op til 24 Mbit/s. Du får altså et internet på din smartphone som fungere utroligt hurtigt, hvilket vi efter en test kan skrive under på hos Mobil-Abonnementer.dk.

Oprettelsen på det mindste mobil abonnement hos 3 er 99 kr. og opsigelsesperioden er 30 dage. Se mere og køb her →

Mobil abonnement på farten – Husk data

Find et fri tale abonnement med en solid data pakke

Er du altid på farten og har brug for samtidig at være online konstant, vil du have brug for et mobil abonnement med en god data hastighed og en dækning som ikke forsvinder fra tid til anden.

Husk data

Du er her på udkig efter et mobil abonnement som først og fremmest har fri tale. Derudover vil du skulle have en forholdsvist stor datapakke. Vi anbefaler 5-10 GB data.

Du kan finde et fri tale mobil abonnement inkl. et god data abonnement hos nedenstående udbydere.

Fri data?

Har du et godt tilbud på hånden med fra data sammen med dit fri tale mobil abonnement, vil dette naturligvis være at foretrække. Du skal dog være opmærksom på, at et fri data mobil abonnement, i de fleste tilfælde er forholdsvist dyre.

UdbyderFRI TaleDataPris pr. md.
ImageJa4 GB159,-Køb her
ImageJa5 GB179,-Køb her
ImageJa6 GB179,-Køb her
ImageJa5 GB199,-Køb her
ImageJa5 GB199,-Køb her
ImageJa5 GB199,-Køb her
ImageJa6 GB279,-Køb her
ImageJa6 GB279,-Køb her
ImageJa6 GB369,-Køb her
ImageJa20 GB499,-Køb her

Slipper du aldrig mobilen?

Ned til 1 kr. i oprettelse hos Onfone

Slipper du aldrig din mobil? Det spørger Onfone dig om når du træder ind på deres site. Med dette spørgsmål ledes du videre til at oprettelsen på den pakke du evt. søger, vil være gratis. Gratis, eller meget billig oprettelse er jo altid er værd at tage med, idet en oprettelse nemt kan løbe op i flere hundrede kroner på et mobil abonnement.

Lige nu tilbyder Onfone på deres billigste mobil abonnement, 2 timers tale, 300 MB data, FRI Facebook, FRI Musik på mobilen, FRI Onfone til Onfone, samt FRI SMS/MMS til 129 kr./md. Læs mere her →

Er du derimod en af dem som aldrig slipper mobilen, og som samtidig ønsker blot at betale 1 krone i oprettelse, kan du hos Onfone få det samme som i den billige pakke, inkl. FRI TALE og 3 GB data til 249 kr./md. – Så burde de fleste være dækket ind, taget i betragtning at Facebook er gratis, sammen med Musik på mobilen. Læs mere her →

*Der tages forbehold for prisændringer i artiklen – Alle priser er dagspriser inkl. moms

iPhone 4 til 2449,-

Oister forsøger at minde dig om Mors dag med et godt tilbud

Oister tilbyder iPhone 4 til 2449,- frem mod Mors dag d. 12.05.13. Samtidig kan du bl.a. oprette en abonnement hos Oister, som de selv kalder “Et vanvittigt tilbud” I det vanvittige tilbud får du 11 timers tale (hvilket er nok for de fleste). Yderligere får du 2 GB data, samt FRI SMS og MMS. Oprettelsen er 39 kr.

Læs mere om tilbuddet her →

*Der tages forbehold for prisændringer i artiklen – Alle priser er dagspriser inkl. moms

Erhvervsabonnement inkl. iPhone 5 til 1196,-

Har du egen virksomhed eller har egen mobil fra den virksomhed du er ansat hos, så læs lige med herunder.

Lige nu kan du som virksomhed få en iPhone 5 16 GB til 1196,-. Samtidig kan du få et erhvervsabonnement til 289 kr./md hvori du har FRI TALE, FRI SMS/MMS, 10 GB DATA, plus du modtager et ekstra simkort til iPad og lignende. Din nye iPhone er låst op ved modtagelsen, så du kan altså frit benytte den sammen med et andet abonnement eller taletidskort.

Du kan også vælge ovenstående abonnement inkl iPhone 4, 8 GB til KUN 1 krone!

Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på iphone5@mobil-abonnementer.dk

*Der tages forbehold for prisændringer i artiklen – Alle priser er dagspriser inkl. moms

FRI TALE på alle 3 abonnementer

3 Lægger hårdt ud i kampen om kunderne

3 har indledt FRI TALE feberen med at tilbyde det på alle deres abonnementer. Dermed kan du få fri tale med en lille data pakke, samt fri tale sammen med en FRI DATA pakke. Det gør den fri tale ide hos 3, til en omfattende en af slagsen, der vil kunne anvendes af de fleste mobil brugere.

Fanger kunder med fri tale.

Mens andre selskaber smider deres kunder væk i FRI TALE feberen, tiltrækker 3 sig en masse opmærksomhed med deres abonnementer, der alle har en fri tale pakke med sig.

*Der tages forbehold for prisændringer i artiklen – Alle priser er dagspriser inkl. moms