Kategoriarkiv: Fri Facebook

20 timer til dig som taler igennem

Når du vil have mere ud af din mobil

Onfone 20 timers tale mobil abonnementet er en stor pakke til dem som har den store talelyst. Med 20 timers tale, kan man vel næsten kalde det ubegrænset tale i og med, at man således skal tale ca 40 minutter hver dag. Vel at mærke ved opkald, man selv har foretaget. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
2 timer3,3 GB159,-Se & køb
10 timer3,5 GB179,-Se & køb
20 timer4 GB229,-Se & køb
FRI6 GB279,-Se & køb

 

Masser af muligheder i mastodonten

Sammen med den store talepakke, følger naturligvis også noget data. I Onfone 20 timer følger 4 GB data, hvilket bør være rigeligt for rigtig mange mennesker, trods trangen til konstant at være online på diverse sociale medier, samt hugren efter internet surfing.

Data hastigheden i Onfone 20 timer er op til 6 Mbit.

Grunden til at vi skriver sociale medier og dermed ikke fastlægger os på Facebook, skal findes i Onfone tilbuddet om FRI Facebook. Med til Onfone 20 timer følger nemlig også et frit brug af Facebook, hvilket således ikke kommer til at trække på de 4 GB data.

Yderligere følger der FRI SMS/MMS, FRI opkaldsafgift, samt FRI Musik. Du får altså adgang til over 20 milllioner musiknumre med Onfone 20 timers tale mobil abonnementet. Oprettelsen er 99 kr. og min prisen 1. md. er således 328 kr. Se abonnementet og køb her →

Onfone 20 timers tale - Mastodonten

FRI TALE MEST – Til dig som aldrig slipper mobilen

Onfone FRI TALE Mest er det største mobil abonnement hos udbyderen

Med Onfone FRI TALE Mest, får du et mobil abonnement med FRI TALE, FRI opkaldsafgift, samt en masse andre fordele. Dette mobil abonnement giver dig en god datapakke som sørger for at du også kan lave andet end at tale løs i din mobil. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
2 timer3,3 GB159,-Se & køb
10 timer3,5 GB179,-Se & køb
20 timer4 GB229,-Se & køb
FRI6 GB279,-Se & køb

Mobil abonnementet inkludere 6 GB data, hvilket bør være rigeligt for at kunne surfe rundt ubegrænset på nettet med sin smartphone. Er du en hardcore mobil data bruger, som ofte anvender din mobil som et mobilt bredbånd, vil du måske ramme maksimum. Men vi vurdere at 6 GB data er rigeligt for de fleste.

Hastigheden på datapakken i Onfone FRI TALE Mest mobil abonnementet, ligger på op til 6 Mbit/s. Skulle du overstige 6 GB i forbrug, vil det koste 40 øre pr. MB. Du kan også vælge at tilkøbe ekstra en data udvidelse, hvis dette skulle være nødvendigt.

Onfone FRI TALE Mest, har mest!

Onfone FRI TALE Mest mobil abonnementet, indeholder også FRI SMS/MMS. Dermed kan du også sende alle de SMS’er og MMS’er du vil via din smartphone. Ud over dette, får du også FRI Onfone til Onfone, FRI musik og FRI Facebook og her begynder mobil abonnementet at give rigtig god mening.

Med FRI Facebook og FRI musik på mobilen, slipper du for at skulle bruge nogle af de 6 GB data, som mobil abonnementet fra Onfone inkludere, når du høre musik eller er på Facebook. Disse to muligheder er helt gratis at anvende.

Oprettelsen på Onfone FRI TALE Mest mobil abonnementet er 99 kr. Se abonnement og køb her →

FRI TALE – SPAR 40 kr/md for evigt

CBB tilbyder fri tale med 40 kroners rabat pr. md resten af livet

Hos CBB kan du pt. bestille et FRI TALE mobil abonnement til en uhørt lav pris. Der følger nemlig en god data pakke med i mobil abonnementet, hvilket sikre dig at du er godt dækket ind på mobilen. Læs mere her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI4 GBJaFri Facebook159,-Bestil pakken
5 Timer1 GBJaFri Facebook139,-Bestil pakken
3 Timer1 GBJaFri Facebook99,-Bestil pakken

FRI TALE er jo mere eller mindre en standard, at kunne tilbyde til lave priser hos de fleste mobil abonnements udbydere. Men datapakken er som regel ikke alt for stor, i de helt billige FRI TALE mobil abonnementer. Her skiller CBB sig ud.

Med dette mobil abonnement fra CBB, får du nemlig både mulighed for at snakke som et vandfald, samt 4 GB data at lege med pr. md. Dermed er alles tale og de flestes data behov dækket ind. Mobil abonnementet sørger således for at man ikke behøver at holde sig tilbage, fra at surfe på mobilen.

Lækkert abonnement med mere

Med CBB FRI TALE, får du yderligere FRI FACEBOOK. Så er du en hardcore facebook bruger (ligesom de fleste), vil dette bare være en ekstra bonus. Det betyder nemlig også, at din datapakke ikke bliver brugt når du går på facebook og giver dig i princippet bare mere data.

Der medfølger også de obligatoriske FRI SMS/MMS og fri opkaldsafgift. Så dette CBB mobil abonnement er nok i sandhed, noget af det bedste man kan finde lige pt. I hvert falde hvis man vil spare penge og samtidig have et højt forbrug – Og hvem vil da egentlig ikke det?

Mobil-Abonnementer.dk vil klart anbefale at man tager et kig på dette CBB abonnement, for at se om det ikke kunne være interessant. Samtidig vil vi anbefale dette, som et muligt interessant mobil abonnement til de fleste. Se abonnement og køb →

Fra 6 til 10 timer og en masse ekstra

Onfone skyder 4 timer oveni deres 6 timers tale

Hos Onfone kan du lige pt. få 4 timer mere end normalt på deres “meget” pakke. Dette mobil abonnement indeholdt førhen 6 timers tale, men de er nu opgraderet til hele 10 timers tale uden at du mister dine fordele. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
2 timer3,3 GB159,-Se & køb
10 timer3,5 GB179,-Se & køb
20 timer4 GB229,-Se & køb
FRI6 GB279,-Se & køb

Onfone giver FRI Facebook med til deres nu 10 timers tale mobil abonnement. Du kan således surfe alt det du vil på det socialle medie, uden at det koster dig ektra. Derudover giver Onfone FRI musik med i pakken, sammen med FRI SMS/MMS og FRI Onfone til Onfone.

Passer dette mobil abonnement til mig?

Data pakken i Onfone 10 timers tale mobil abonnementet, er ikke så stor. Her medfølger nemlig blot 500 MB data. Man skal naturligvis også have i mente at Facebook og Musik er gratis. Her spare mange alligevel en del MB i download.

Så er du en hyppig Facebook bruger, som nyder at kaste SMS’er afsted som var det karameller, oveni at du har et stort behov for at tale som et vandfald. Så er dette mobil abonnement fra Onfone, nok lige det du mangler. Oprettelsen er 99 kr. på dette mobil abonnement. Se abonnementet og køb her →

CBB 3 timers pakken – FRI Facebook!

3 timers tale plus data som dækker

CBB tilbyder et 3 timers mobil abonnement sammen med en datapakke som bør kunne dække de flestes behov. Med CBB 3 timer får man ikke blot et almindeligt dataforbrug, som for mange anvendes til Facebook. CBB giver nemlig lige lidt ekstra. Læs mere her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI4 GBJaFri Facebook159,-Bestil pakken
5 Timer1 GBJaFri Facebook139,-Bestil pakken
3 Timer1 GBJaFri Facebook99,-Bestil pakken

Ved bestilling af et CBB 3 timers mobil abonnement, får man yderligere FRI Facebook med sammen med de 1 GB data, mobil abonnementet også indeholder. Derved bruger man altså ikke sit dataforbrug ved at tjekke sin Facebook hvert andet minut. Det har CBB sørget for er helt gratis og hvem kan ikke lide at få noget gratis?

Et fair mobil abonnement

Skulle man komme i den situation at man overstiger de 3 timer i udgående opkald, vil det blot koste 60 øre i minuttet. Der lukkes altså ikke for at kunne foretage opkald. Det sammen gælder for datapakken, hvor hastigheden blot nedsættes til 256 Kbps hvis man skulle overstige de medfølgende 1 GB. Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe ekstra data.

3 timers mobil abonnementet fra CBB giver også FRI SMS/MMS, som jo praktisk talt er standard på ethvert mobil abonnement nu om dage. Det gør det dog ikke mindre attraktivt at det altså ikke koster dig en krone at sende SMS’er til dine venner og familie.

Det koster naturligvis heller ikke noget i opkaldsafgift at foretage opkald. Dette er nemlig også inkluderet, sammen med FRI TALE til over 300.000 andre CBB kunder. Se abonnementet og køb her →

Super pakke hos CBB – FRI TALE

FRI TALE + 4 GB data

CBB tilbyder i øjeblikket et super FRI TALE mobil abonnement, da det har fået en fed opdatering. I denne billige mobil pakke hos CBB følger nu også hele 4 GB data med. Dermed får man altså mulighed for et fuldt udbytte af sin smartphone. Se og køb abonnement

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI4 GBJaFri Facebook159,-Bestil pakken
5 Timer1 GBJaFri Facebook139,-Bestil pakken
3 Timer1 GBJaFri Facebook99,-Bestil pakken

 

I dette CBB FRI TALE mobil abonnement følger udover 4 GB data også FRI FACEBOOK. Man kan således tale som et vandfald, snakke øret af sin mor, eller hvad man nu kalder det at kunne tale så meget man vil. Og yderligere også surfe frit på det sociale medie Facebook.

Med FRI FACEBOOK behøver du altså ikke længere passe på dit online brug af det populære medie. Du surfer blot lige længe du vil på Facebook, med CBB FRI TALE mobil abonnementet.

Det obligatoriske er bevaret

Udover ovenstående følger naturligvis også den snart obligatoriske FRI SMS/MMS pakke. Du kan således sende lige så mange SMS’er og MMS’er med din CBB FRI TALE pakke.

CBB FRI TALE er mobil pakken, som gør dig mere eller mindre ubegrænset. Du har ikke mange begrænsninger og de som er der, har en forholdsvis høj overlægger.

Opkalds afgiften er gratis og oprettelsen koster blot 89 kr. Dvs. CBB FRI TALE vil koste 248 kr. den første måned og derefter altså blot 159 kr./md.

Vi anbefaler dette mobil abonnement til dig som gerne vil kunne tale i mange timer, surfe løs på Facebook og andre sociale meder, samt ligeledes at surfe på nettet og tjekke/downloade mails flere gange om dagen. Se og køb CBB FRI TALE her →

 

Slipper du aldrig mobilen?

Ned til 1 kr. i oprettelse hos Onfone

Slipper du aldrig din mobil? Det spørger Onfone dig om når du træder ind på deres site. Med dette spørgsmål ledes du videre til at oprettelsen på den pakke du evt. søger, vil være gratis. Gratis, eller meget billig oprettelse er jo altid er værd at tage med, idet en oprettelse nemt kan løbe op i flere hundrede kroner på et mobil abonnement.

Lige nu tilbyder Onfone på deres billigste mobil abonnement, 2 timers tale, 300 MB data, FRI Facebook, FRI Musik på mobilen, FRI Onfone til Onfone, samt FRI SMS/MMS til 129 kr./md. Læs mere her →

Er du derimod en af dem som aldrig slipper mobilen, og som samtidig ønsker blot at betale 1 krone i oprettelse, kan du hos Onfone få det samme som i den billige pakke, inkl. FRI TALE og 3 GB data til 249 kr./md. – Så burde de fleste være dækket ind, taget i betragtning at Facebook er gratis, sammen med Musik på mobilen. Læs mere her →

*Der tages forbehold for prisændringer i artiklen – Alle priser er dagspriser inkl. moms