FRI TALE – SPAR 40 kr/md for evigt

CBB tilbyder fri tale med 40 kroners rabat pr. md resten af livet

Hos CBB kan du pt. bestille et FRI TALE mobil abonnement til en uhørt lav pris. Der følger nemlig en god data pakke med i mobil abonnementet, hvilket sikre dig at du er godt dækket ind på mobilen. Læs mere her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI4 GBJaFri Facebook159,-Bestil pakken
5 Timer1 GBJaFri Facebook139,-Bestil pakken
3 Timer1 GBJaFri Facebook99,-Bestil pakken

FRI TALE er jo mere eller mindre en standard, at kunne tilbyde til lave priser hos de fleste mobil abonnements udbydere. Men datapakken er som regel ikke alt for stor, i de helt billige FRI TALE mobil abonnementer. Her skiller CBB sig ud.

Med dette mobil abonnement fra CBB, får du nemlig både mulighed for at snakke som et vandfald, samt 4 GB data at lege med pr. md. Dermed er alles tale og de flestes data behov dækket ind. Mobil abonnementet sørger således for at man ikke behøver at holde sig tilbage, fra at surfe på mobilen.

Lækkert abonnement med mere

Med CBB FRI TALE, får du yderligere FRI FACEBOOK. Så er du en hardcore facebook bruger (ligesom de fleste), vil dette bare være en ekstra bonus. Det betyder nemlig også, at din datapakke ikke bliver brugt når du går på facebook og giver dig i princippet bare mere data.

Der medfølger også de obligatoriske FRI SMS/MMS og fri opkaldsafgift. Så dette CBB mobil abonnement er nok i sandhed, noget af det bedste man kan finde lige pt. I hvert falde hvis man vil spare penge og samtidig have et højt forbrug – Og hvem vil da egentlig ikke det?

Mobil-Abonnementer.dk vil klart anbefale at man tager et kig på dette CBB abonnement, for at se om det ikke kunne være interessant. Samtidig vil vi anbefale dette, som et muligt interessant mobil abonnement til de fleste. Se abonnement og køb →