Premium mobil abonnement til de tunge drenge

FRI TALE og 100 GB data i én og samme pakke

Telia råder over et mobil abonnement, som bør tiltrække de tunge drenge. Her får man albuerum til at kunne tale så meget som man har lyst, samtidig med at man kan downloade stort set ubegrænset data på sin smartphone. Læs mere her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

Med det største mobil abonnement fra Telia, får du FRI TALE således du simpelthen aldrig når en mur ift. at tale. Ud over FRI TALE, får du også 100 GB data med i mobil abonnementet, der må siges at være til de tunge drenge.

4VERYTHING Premium – Hvad er der mere?

Ud over FRI TALE og 100 GB data, giver Telia også de næsten altid selvskrevne FRI SMS/MMS med i mobilabonnementet, sammen med et valg mellem et 12 mdrs. Spotify eller HBO abonnement.

Skulle løbe tør for data, selvom vi dog næppe kan forestille os, at det skulle kunne sig gøre. Så vil din hastighed på  nettet blot falde, efter de 100 GB. Dvs. at du ikke mister din mulighed for at komme på nettet, såfremt du skulle overstige maksimummet. Det bliver blot langsommere for dig.

Telia 4EVERYTHING Premium er således til hårdkogte mobil brugere, som har behov for at kunne tale frit uden at skulle tænke på begrænsninger. Samtidig med at skulle kunne arbejde på nettet med sin mobil, eller anvende den som modem til sin computer. Se mere om abonnementet og køb her →