Masser af data og FRI TALE til 169,-

Bibob stikker til konkurrenterne med vanvittige priser

Hos Bibob kan man lige nu få et FRI TALE mobil abonnement, inkl. en stor data pakke for blot 169 kr./md. Inkluderet i mobil abonnementet er bl.a. FRI SMS/MMS og andre fordele. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
3 timer1 GB99,-Bestil pakken
FRI2 GB169,-Bestil pakken
FRI5 GB169,-Bestil pakken
FRI10 GB169,-Bestil pakken

Bibob tilbyder deres største abonnement til 110 kr. billigere pr. md. end normalprisen. Du kan altså få et FRI TALE mobil abonnement med 10 GB data for kun 169 kr./md., hvilket må siges at være en rimelig favorabel pris.

Skulle du bruge mere end 10 GB data i en måned, sker der ikke andet end at din hastighed nedsættes til 256 Kbit/s. Du har altså stadig adgang til internettet på din smartphone. Dit data forsvinder aldrig, selvom du skulle gå over dit maksimum. Og det kommer heller ikke til at koste dig ekstra hos Bibob.

FRI WiMP – 20 millioner sange

Samtidig med den store datapakke og FRI TALE, giver Bibob også en FRI SMS/MMS pakke med i mobil abonnementet, sammen med et gratis abonnement på WiMP i 12 måneder. Til dem som ikke kender WiMP, så er dette et musik bibliotek med mulighed for ubegrænset adgang til mere end 20 millioner sange.

Der er tænkt på kunderne

Du får altså et Bibob mobil abonnement med mulighed for ikke længere at skulle downloade musik, da den kan høres direkte vi WiMP. Det er således også endnu mere passene at der medfølger så stor en datapakke til abonnementet.

Jo, Bibob har tænkt på kunderne i dette mobil abonnement, da oprettelsen også er skåret ned. Faktisk næsten helt væk. Det koster blot 1 kr. i oprettelse for at komme i gang med abonnementet. Se og køb abonnementet her →