FRI tale til dig som elsker at tale

FRI tale sammen med god data

3 tilbyder FRI TALE på deres 4 mobil abonnementer og med selv den mindste løsning, får man en data pakke med som vil kunne række til det gængse databrug. Læs mere her →

Bestiller du 2 abonnementer kan du lige nu få 30 kr. rabat pr. md. Tilbuddet gælder frem til d. 30.09.13. Gå til tilbud

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

Med det mindste mobil abonnement hos 3, år du 1 GB data med i hatten. Med 1 GB data kan du tjekke din mail, din Facebook og andre sociale medier, sammen med at du kan læse lidt nyheder mv.

Ingen binding

3 kræver ingen bindingsperiode ved bestilling af et mobil abonnement uden mobil. Dermed kan du skifte til 3 for at se om det var noget for dig og nemt skifte væk igen hvis det ikke var som forventet.

Der er ingen opkaldsafgift på det mindste mobil abonnement hos 3 og det koster dig heller ikke noget at sende SMS og MMS. Med FRI SMS/MMS, kan du altså sende alle de beskeder du har lyst til uden at det koster dig ekstra. Dette gælder naturligvis ikke beskeder sendt til indholdstjenester.

Høje hastigheder som vi kan skrive under på

Data pakken med 1 GB data arbejder en download hastighed på op til 35 Mbit/s og en upload hastighed på op til 24 Mbit/s. Du får altså et internet på din smartphone som fungere utroligt hurtigt, hvilket vi efter en test kan skrive under på hos Mobil-Abonnementer.dk.

Oprettelsen på det mindste mobil abonnement hos 3 er 99 kr. og opsigelsesperioden er 30 dage. Se mere og køb her →