Kategoriarkiv: 5 GB data

Telmore tilbud på 10 timer

Tilbud på 10 timers tale t.o.m d. 30.06.14

Telmore har åbnet for juleposen. Men hos Telmore vare julen åbenbart ikke kun til påske, men helt frem til højsommer. Du kan nemlig få 10 timers tale og 1,5 GB data med 70 kroners rabat frem til d. 30.06.14. Se og køb Telmore 10 timer her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre pr. min9 kr./ dag0 kr.Bestil pakken
3 Timer500 MB99,-Bestil pakken
10 Timer500 MB99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GB data199,-Bestil pakken

 

Adgang til FRI MUSIK og mulighed for en masse data

10 timers tale giver dig en masse muligheder for at kunne tale det det du har behov for i løbet af en måned. For mange betyder 10 timers tale, det samme som FRI TALE. Du bør således har nok timer til at kunne snakke med kæresten hver er dag, samt tage de lange opkald med mor fra tid til anden.

Sammen med 10 timers tale, får du også 1,5 GB data med tilbudet fra Telmore. Telmore 10 timer giver dig således mulighed for også at kunne surfe på nettet, tjekke Facebook og andre sociale medier, samt at hente mails ned på din smartphone. Datapakken kan udvides med tilkøb af 1, 3, eller 5 GB ekstra data. Læs mere her

Du får FRI MUSIK med til mobil abonnementet, samt adgang til App’en Telmore musik. Telmore 10 timer indeholder også FRI SMS/MMS. Dvs. at du kan sende alle de SMS’er og MMS’er som du vil, uden at det koster dig ekstra.

Mobil abonnementet koster ingenting i oprettelse og der er ingen bindingsperiode. Opkaldsafgiften er 99 kr. og der er 30 dages fuld returret på Telmore 10 timer. Tilbudet med 70 kroners rabat løber frem til d. 30.06.14. Se og køb abonnementet her →

FRI TALE & 5 GB data

Tal uendeligt og brug en masse data

Det undre nok ikke nogen at vi her skriver FRI TALE i forbindelse på 3 mobil. 3 Mobil har kun FRI TALE mobil abonnementer, så derfor kan man ikke undgå at nævne udbyderen og denne service i samme sætning. Se 3’s FRI TALE mobil abonnementer her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Ingen begrænsninger – Heller ikke i Sverige

Med 3 mobil FRI TALE, kan man i sagens natur tale uendeligt uden at det koster ekstra. Du kan således snakke lige så længe du vil med din kæreste som du nu ikke har set i 3 timer, eller når du virkelig trænger til at få snakket igennem med mor.

Sammen med FRI TALE, giver 3 i denne pakke også 5 GB data. Det hele for en yderst favorabel pris som de fleste vil være med på. I hvert fald dem som måtte have behov for 5 GB data. 5 GB data betyder egentlig at du kan surfe, maile og socialisere dig på nettet i meget store omfang.

3 mobil giver også FRI SMS/MMS med til dette FRI TALE abonnement. Yderligere køre du på 3’s net når du er i Sverige, hvilket betyder at opkald herfra ikke koster ekstra. Dermed blot endnu to ting som gør dig ubegrænset, som kunde hos 3 mobil.

Der er ingen bindingsperiode på 3 FRI TALE & 5 GB data mobil abonnementet og både din opkaldsafgift, samt opkaldsforsøgs afgift er 0 kr. Oprettelsen er 99 kr. Se abonnement og køb her →

Telenor FRI TALE & 5 GB data

FRI TALE, masser af data + muligheder

Telenor FRI TALE & 5 GB data, åbner muligheder for flere ting. I pakken er allerede inkluderet det du har behov for, men her får du også mulighed for mere. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
30 Min300 MB99,-Bestil pakken
4 timer500 MB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI8 GB239,-Bestil pakken
FRI20 GB299,-Bestil pakken

 

Et mobil abonnement med nok + lidt til

Med dette Telenor mobil abonnement, følger ud over FRI TALE 5 GB data. Med 5 GB data er du sikret data nok til, at kunne surfe på nettet, tjekke mails, samt anvende social medier som Facebook, Twitter mv. Skulle du gå over forbrug, vil din hastighed blot falde til 64/64 Kbit.

Telenor FRI TALE giver også FRI SMS/MMS, hvilket betyder at du kan sende alle de fjollede SMS og MMS’er, som du har lyst til uden at det koster ekstra. Så nu er der ingen begrænsnings undskyldninger for ikke at svare på dine beskeder.

Med i pakken medfølger også gratis videotelefoni, samt en mulighed for at tilføje WiMP til mobil abonnementet. Telenor FRI TALE kan udvides med et WiMP abonnement til +79 kr./md. Med WiMP har du adgang til et hav af musik som du kan høre via din mobil.

Telenor FRI TALE har gratis opkaldsafgift og ligeledes oprettelsen er gratis med online rabat. Se abonnementet og køb her →

Telia – 4Sure premium FRI TALE

Tal så meget du vil og surf næsten det samme

Telia 4Sure premium er et mobil abonnement med få begrænsninger. Du får FRI TALE med til mobil abonnementet og nok data til at kunne surfe, maile, samt sidde på Facebook og andre sociale medier i flere timer. Læs mere her →

Telia mobil abonnementer

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

Masser af frihed og INGEN binding

Mobil abonnementet indeholder 5 GB data. 5 GB data vil for de fleste, være nok til at klare hver måneds behov, for at arbejde med medier der kræver en internet forbindelse.

Telia 4Sure premium giver dig ligeledes FRI SMS/MMS. Du kan således skrive alle de tossede beskeder, samt sende alle du skøre billeder som du vil, uden at det koster dig ekstra.

Orettelsen koster 99 kr. og mobil abonnementet har ingen bindingsperiode. Du kan således opsige Telia 4Sure premium stort set når som helst, hvilket naturligvis giver en stor frihed, ift. hvis man har behov for at skifte på et senere tidspunkt. Se abonnementet og køb her →

Telia 4Sure premium FRI TALE

 

Tilbud på FRI TALE og 5 GB data for altid – Tidsbegrænset

Spar 30 kr./md. for altid

Bibob tilbyder i øjeblikket en tidsbegrænset mulighed for at spare 30 kr./md., på FRI TALE og 5 GB data. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
3 timer1 GB99,-Bestil pakken
FRI2 GB169,-Bestil pakken
FRI5 GB169,-Bestil pakken
FRI10 GB169,-Bestil pakken

 

Med dette Bibob FRI TALE mobil abonnement får du mulighed for at tale lige så meget du vil, samtidig med at du har data nok til at kunne surfe på nettet via din smartphone i timevis uden at skulle tænke på nedsat hastighed eller krav til at skulle tilkøbe ekstra data.

Et godt tilbud uden at skulle gå på kompromis

FRI TALE Mobil abonnementet indeholder ligeledes FRI SMS/MMS, så du kan dermed også skrive lige så mange fjollede beskeder som du har lyst, men det bliver bedre endnu. Bibob giver også FRI MUSIK med i pakken, da der medfølger en adgang til musik streamings tjenesten WiMP.

Bibib FRI TALE køre på 4G hvilket sikre den bedste kvalitet mht. netværk og betyder at du ikke går på kompromis med kvalitet trods den lave pris. Oprettelsen for nye kunder er 1 kr. for nyt nummer og 0 kr. for eksisterende Bibob kunder. Se abonnementet og køb her →

Bibob FRI TALE for altid - Tilbud!

Billigt Fullrate mobil abonnement – FRI TALE

Det billigste FRI TALE abonnement

Fullrate tilbyder de billigste FRI TALE mobil abonnement lige pt. For blot 149 kr./md, kan du tale lige så tosset som du vil. Vi er nde i et niveau her, hvor alle kan være med og næsten bør gå med, hvis man gerne ville være ubegrænset i sin tale. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre/minTilkøb 1 eller 5 GB0,-Bestil pakken
2 timer200 MB79,-Bestil pakken
5 timer200 MB119,-Bestil pakken
10 timerTilkøb 1 eller 5 GB99,-Bestil pakken
FRI TALETilkøb 1 eller 5 GB149,-Bestil pakken

 

Der medfølger en mulighed for tilkøb af data på enten 1 GB eller 5 GB. 1 GB data koster +20 kr./md. og 5 GB data koster +50 kr./md. Dvs. at du for 199 vil kunne bygge dig et abonnement med FRI TALE, samt data nok til at kunne surfe, maile, Facebooke og meget mere.

Et abonnement af frihed – Bliv ubegrænset

Med et billigt Fullrate mobil abonnementet er det gratis at oprette og kræver ingen binding. Desuden følger der FRI SMS/MMS med og så er dækningen intakt ved der anvendes TDC’s mobilnet.

Fullrate FRI TALE er således til dig som gerne vil kunne tale ubegrænset, være sikker på en god dækning, have mulighed for at sende SMS og MMS’er som du lyster, samtidig med at du ikke er bundet af noget som helst. Se abonnementet og køb her →

Telia eller 3 – Hvem kan tilbyde de bedste FRI TALE abonnementer?

FRI TALE som passer til alle

Telia og 3 kan hver i sær tilbyde hele 4 FRI TALE mobil abonnementer. Således rammer begge udbydere de flestes behov når det kommer til kombinationen af tale og data.

Hos Telia har man også lavet et samarbejde med musiktjenesten Spotify, således to af deres FRI TALE mobil abonnementer også indeholder et Spotify abonnement. Hos 3 tilbydes FRI DATA på det største af deres FRI TALE mobil abonnementer.

Men ud over disse punkter, hvor finder vi så den store forskel på Telia og 3’s muligheder for FRI TALE? Det har vi sat os for at udforske lidt nærmere nedenfor. Vi har forsøgt ikke at gøre det alt for nørdet, men det er det jo nok lidt alligevel.

Til at starte med, har vi nedenfor opstillet de 8 FRI TALE mobil abonnementer overfor hinanden, med start fra de mindste pakker. Efterfølgende har vi givet vores vurdering pba. sammenligningen.

De Mindste FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 1 GB 1 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 159,- 179,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Små medium FRI TALE  mobilabonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 5 GB 5 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 179,- 199,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Store medium FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 10 GB 20 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 199,- 299,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De største FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data FRI 100 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 299,- 399,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De mindste abonnementer

I de to mindste FRI TALE mobil abonnementer, finder vi ikke den store forskel mellem 3 og Telia. Den største ligger nok i at Telia’s pakke, koster 20 kr. mere pr. md.

De små medium abonnementer

På de mindste af medium FRI TALE mobil abonnementerne, gentager historien sig lidt fra de mindste mobil abonnementer. Forskellen er stadigvæk ikke meget større end en fordel på 20 kr./md hos 3.

De store medium abonnementer

Forskellen på Telia FRI TALE og 3 FRI TALE, sker først rigtigt på de store medium abonnementer. Hos 3 tilbydes der 10 GB data pr. md. i denne pakke, hvor der hos Telia tilbydes det dobbelte på hele 20 GB data pr. md. Yderligere gives der et 12 mdrs. HBO eller Spotify abonnement med i pakken.

Til gengæld er Telia igen lidt dyrere end 3. Denne gang 100 kr./md. Men når man tager udgangspunkt i at man får dobbelt så meget data, plus et musik abonnement, så tilbyder Telie helt klart den bedste pris her.

De største FRI TALE mobil abonnementer

På de største FRI TALE mobil abonnementer hos 3 og Telia, fortsætter adskillelsen fra de store medium pakker. 3 tilbyder nu fuldstændig FRI DATA, sammen med mobil abonnementet, således der ingen begrænsning er på hverken tale eller internet.

Telia fortsætter HBO eller Spotify mulighederne, sammen med 100 GB på deres største FRI TALE mobil abonnement. Telia koster også denne gang 100 kr./md. mere end 3.

Vi må således vurdere 3 som det bedste valg for 3. gang, da man ved blot at købe sig et Spotify abonnement ved siden af mobil abonnementet, ville kunne få samme pakke som hos Telia, til den samme pris, plus en ubegrænset data mængde.

Vinderen

3 må pba. af de 4 FRI TALE mobil abonnementer, pt. være dem som tilbyder den bedste løsning til den bedste pris. Telia ligger i gennemsnit lidt højere i deres prisniveau og på trods af den smarte HBO eller Spotify kombination, så kan man i 3 fjerdedele af deres FRT TALE læsninger, finde en bedre pris hos konkurrenten 3.

Gå til 3 →

Gå til Telia →

TALE TILBUD – 10 timers tale til 99 kr./md.

Få 10 timers tale til kun 99 kr./md hos Fullrate

Fullrate tilbyder lige pt. 10 timers tale til blot 99 kr./md de første 3 måneder. Det er et super tilbud fra Fullrate, som bør være attraktivt for rigtig mange. Særligt dem som godt kan lide at tale lidt ekstra. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre/minTilkøb 1 eller 5 GB0,-Bestil pakken
2 timer200 MB79,-Bestil pakken
5 timer200 MB119,-Bestil pakken
10 timerTilkøb 1 eller 5 GB99,-Bestil pakken
FRI TALETilkøb 1 eller 5 GB149,-Bestil pakken

Sammen med Fullrate 10 timer, får du også FRI SMS/MMS, FRI opkaldsafgift og så er der ingen bindingsperiode. Det kan således lade sig gøre at stoppe med abonnementet, når man vil. Du kan ligeledes tilkøbe data, som ved 1 GB koster +20 kr./md og 5 GB +50 kr./md.

Ingen binding og flere data muligheder

Mobil abonnementet køre på TDC’s net, som resten af Fullrate, hvilket sørger for en stærk dækning generelt. Efter de første 3 måneder, vil dette mobil abonnement koste 129 kr./md. Se mere og køb her →

iPhone 5 64 GB – SPAR 1500 kr.

Det seneste og største skud på stammen

iPhone 5 er det seneste skud på stammen fra Apple og 64 GB modellen er den største. Lige nu kan man spare 1510 kr. på en iPhone hos Telenor. Mobilen kan betales af over 24 måneder med minimum 220 kr./md. Dette forudsætter at man enten vælger et Telenor FRI TALE 8 GB, eller et Telenor FRI TALE 20 GB mobil abonnement. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
30 Min300 MB99,-Bestil pakken
4 timer500 MB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI8 GB239,-Bestil pakken
FRI20 GB299,-Bestil pakken

Såfremt man vælger én af disse, vil man efter de 24 måneder have givet i alt 4800 kr. for sin iPhone 5 64 GB ud over mobil abonnementet. Men skal hertil lægge mobil abonnementets månedspris, som på de ovenstående vil være enten 239 kr/md., eller 299 kr/md.

Man vælger selv hvilket mobil abonnement man ønsker samme med sin iPhone 5 64 GB. Det mobil abonnement som vil give den billigste samlede pris, er Telenor FRI TALE 5 GB. Her er mindsteprisen 6834 kr. hvis man opsagde sit mobil abonnement, efter 6 mdr.

Det får du med iPhone 5 64 GB hos Telenor

Med en iPhone 5 64 GB, får du en af tidens mest hotte mobil telefoner, men alt hvad man behøver i moderne tid. Mobilen indeholder et 8 megapixels kamera, som tager nogen fantastiske billeder og med den nye iOS 7 opdatering, giver kameraet også en masse fede muligheder.

iPhone 5 64 GB levere også 1080p HD videooptagelse, hvilket sikre de private videooptagelser i høj kvalitet. OG Retina skærmen sikre høj kvalitet ved afspilningen, samt visningen af billeder og mobilens indhold generelt.

Hos Telenor leveres der en 4G hastighed med 17-43 Mbit/s i download udendørs. Med udendørs menes at man naturligvis ikke kan sikre en høj forbindelse, hvis man er placeret i eks. et tæt beton bygget område.

Mobil-Abonnementer.dk er egentlig meget begejstret over iPhone 5 og særligt efter den nye iOS 7 opdatering, som har løftet brugerfladen gevaldigt. Se mere om mobilen og køb her →

FRI tale til dig som elsker at tale

FRI tale sammen med god data

3 tilbyder FRI TALE på deres 4 mobil abonnementer og med selv den mindste løsning, får man en data pakke med som vil kunne række til det gængse databrug. Læs mere her →

Bestiller du 2 abonnementer kan du lige nu få 30 kr. rabat pr. md. Tilbuddet gælder frem til d. 30.09.13. Gå til tilbud

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

Med det mindste mobil abonnement hos 3, år du 1 GB data med i hatten. Med 1 GB data kan du tjekke din mail, din Facebook og andre sociale medier, sammen med at du kan læse lidt nyheder mv.

Ingen binding

3 kræver ingen bindingsperiode ved bestilling af et mobil abonnement uden mobil. Dermed kan du skifte til 3 for at se om det var noget for dig og nemt skifte væk igen hvis det ikke var som forventet.

Der er ingen opkaldsafgift på det mindste mobil abonnement hos 3 og det koster dig heller ikke noget at sende SMS og MMS. Med FRI SMS/MMS, kan du altså sende alle de beskeder du har lyst til uden at det koster dig ekstra. Dette gælder naturligvis ikke beskeder sendt til indholdstjenester.

Høje hastigheder som vi kan skrive under på

Data pakken med 1 GB data arbejder en download hastighed på op til 35 Mbit/s og en upload hastighed på op til 24 Mbit/s. Du får altså et internet på din smartphone som fungere utroligt hurtigt, hvilket vi efter en test kan skrive under på hos Mobil-Abonnementer.dk.

Oprettelsen på det mindste mobil abonnement hos 3 er 99 kr. og opsigelsesperioden er 30 dage. Se mere og køb her →