Kategoriarkiv: 1 GB Data

Fullrate mobil abonnementer – Historie

Fullrate historien

Fullrate etablerede sig selv tilbage i 2005, hvor målet var at gøre det let for danskerne at finde billigt bredbånd. Som vi alle ved, så er danskerne meget glade for billige og lette ting, da vi i mange andre henseender, ikke har særlig billige vilkår.

Fullrate blev således en stor succes, hvilket naturligvis også skabte røre i andedammen hos kunkurrenterne. TDC var en af konkurrenterne og tilmed også den store spiller på banen. De valgte således at opkøbe Fullrate i 2008 og det har været under TDC’s ejerskab lige siden.

Inden salget var Fullrate allerede blevet udbyder af bredbånd med telefoni i Storkøbenhavn og i 2008 udvidede det sig således til at være landsdækkende. Fullrate er meget observant på at der konstant tilbydes faste lave priser, men stadig en høj kvalitet på deres produkter. Dvs. at man kan være sikker på at man har den bedste kvalitet i sin telefoni og at der ikke ske udfald i ens samtaler.

Yderligere bestræber Fullrate sig også altid på at det hele er enkelt sat op, til alle at forstå. Vi hos Mobil-Abonnementer.dk, er store fortalere for enkle løsninger, men hvor der samtidig også udbydes noget nævneværdigt. En enkel løsning uden nogen høj kvalitet, er ikke meget værd.

 

Fullrate udvider med mobile løsninger

Vi er således også tilfredse med det vi har testet os frem til hos Fullrate, som har fanget vores interesse efter deres lancering af mobil løsninger, i november 2011. Herfra er det gået stærkt, fordi allerede lidt over 1 år efter denne lancering, fusionere Fullrate med M1 og blev til et samlet Fullrate.

Denne fusionering gjorde blot Fullrate endnu større, med nu over 300.000  kunder. Dermed gjorde det også koncernen, endnu mere i stand til at kunne tilbyde billige mobil abonnementer – Og det er lige netop hvad de har gjort lige siden.

Hvad skal fremtiden være for Fullrate? Hvor skal denne hurtigt voksende virksomhed hen? Skal Fullrate til udlandet og indtage markeder, eller skal de blot fortsætte deres høje koncentration på det danske marked og dermed hele tiden sørge for at kunne tilbyde det bedst mulige?

Der kan være mange spørgsmål, men en ting er sikkert. Pt. tilbyder Fullrate nogle absolut attraktive løsninger, til absolut attraktive priser. Vi kan bl.a. nævne:

 

Hvad kan jeg lige pt. finde hos Fullrate

FRI TALE mobil abonnement til 129 kr./md, med 1 GB data og FRI SMS/MMS. Så hvis man er glad for at tale og skrive sms’er, samt har adgang til Wi-Fi i løbet af dagen, vil dette mobil abonnement være klart at foretrække.

Jeg kan tage mig selv som et eksempel: Jeg arbejder normalvis fra 9-20 på en almindelig arbejdsdag. På min arbejdsplads, har jeg adgang til Wi-Fi. Når jeg kommer hjem har jeg adgang til Wi-Fi. Når jeg besøger venner har jeg adgang til deres Wi-Fi. Selv når jeg besøger familie har jeg adgang til Wi-Fi.

Dvs. jeg har faktisk ikke behov for en særlig stor datapakke, medmindre at jeg i de få timer i løbet af ugen hvor jeg ikke har adgang til Wi-Fi, skulle få en ide om at downloade og streame en masse videoer og musik – Hvilket ikke sker.

Fullrate tilbyder tilmed mobile løsninger til de små. Her kan man abonnere på en løsning med 1 times tale, 1 GB data og FRI SMS/MMS til 59 kr./md. Her har man således sikret at sine børn altid kan komme i kontakt med sig. De skal blot have strøm på deres mobil. Og omkostningen er blot 708 kr. om året.

Vi mener at Fullrate har ramt markedet på den rigtige måde og ønsker dem kun alt held og lykke i fremtiden, således vi kan bevare den stærke konkurrence på mobil abonnementer, som pt. består i Danmark.

 

FRI TALE & 1 GB data fra 3

Tal alt det du vil, også i Sverige

3 FRI TALE og 1 GB data, er det mobil abonnement som egner sig godt til dig som skal kunne tale ubegrænset, men som ikke behøver den helt store datapakke. Se og bestil 3 FRI TALE og 1 GB data her

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Data til moderat behov og FRI TALE i Sverige

FRI TALE fra 3 garantere en god forbindelse, hvilket er essentielt når man gerne vil kunne tale ubegrænset. FRI TALE fra 3 gælder også i Sverige, hvor du stadig køre på 3’s net og derved stadig kan drage fordel af goderne i dit mobil abonnement.

Sammen med FRI TALE, får du også 1 GB data med i denne pakke. 1 GB data kan give dig mulighed for at surfe på nettet, tjekke din mail, samt browse de sociale medier fra tid til anden.

Mobil abonnementet køre på en 4G hastighed og indeholder også FRI SMS/MMS, således du kan sende lige så mange beskeder med eller uden billeder, som du har lyst til.

3 FRI TALE og 1 GB data, er et super mobil abonnement til dig som ikke har behov for den helt store datapakke, men som gerne vil kunne tale så meget som du har lyst til. Se og køb abonnementet her

6 timers tale som kan overføres + FRI musik

Telmore 6 timer

Telmore 6 timer giver dig en god tale pakke, som hos e fleste vil kunne dække behovet for tale. Vi er i en FRI TALE tid, hvilket naturligvis gør en 6 timers pakke mindre at se på, men hvor ofte taler du egentlig 6 timer/md? Se og bestil Telmore 6 timer her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre pr. min9 kr./ dag0 kr.Bestil pakken
3 Timer500 MB99,-Bestil pakken
10 Timer500 MB99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GB data199,-Bestil pakken

 

Telmore datapakke + muligheder for tilkøb

Med Telmore 6 timer, får du også 1 GB data med. 1 GB data er nok til at surfe på nettet, tjekke mails og browse sociale medier, men det er ikke nok til at downloade store filer. Det er derfor smart at man for forholdsvist billige penge, kan tilkøb 1, 3, eller 5 GB ekstra data.

FRI Musik

Du får FRI Musik med i Telmore 6 timer pakken, hvilket giver dig adgang til over 20 millioner musiknumre, samt App’en TELMORE Musik. Her kan det et tilkøb af ekstra data komme til at være nyttigt, da musik streaming tager på dit data.

Telmore giver også FRI SMS/MMS med til 6 timers pakken, således du kan sende alle de SMS’er og MMS’er som du har lyst. Samtidig overføres det taletid du ikke bruger, til den næste måned. Det betyder at du f.eks. kan tale 3 timer hele Januar måned og således have 9 timers tale i Februar.

Opkaldsafgiften er gratis så det koster dig ikke noget at ringe forgæves. Oprettelsen er 99 kr., hvilket betyder en minimumspris på 228 kr. den første måned. Telmore giver 30 dages fuld returret på pakken og der ingen bindingsperiode. Se og bestil abonnementet her →

Telia 4Sure light – FRI TALE

FRI TALE og 1 GB data

Telia 4Sure Light er mobil abonnementet som passer til den frit talende og moderat databrugende. Se og køb Telia 4Sure Light her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

 

Tal og SMS så meget du vil

Med Telia 4Sure Light kan du tale lige så tosset du vil uden at det koster ekstra. Din kæreste bliver helt sikkert glad for det og det gør du helt sikkert også selv. Friheden til at tale frit er en rar ting også selvom man ikke har det store talebehov.

Sammen med FRI TALE, giver Telia 4Sure Light også adgang til 1 GB data. Med 1 GB data kan du surfe på nettet, tjekke dine mails, samt browse de forskellige sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter mv. 1 GB data er ikke voldsomt, men for mange kan sagtens være nok.

Du får naturligvis også de obligatoriske FRI SMS/MMS’er med i pakken. Således kan du altså sende lige så mange SMS’er og MMS’er, som du har behov for. Det er ikke alle som sender mange beskeder, men friheden til at gøre det, er ofte meget attraktiv.

Oprettelsen på Telia 4Sure Light, er 99 kr. Der er 30 Dages fuld returret, såfremt du skulle være utilfreds med abonnementet. Se og køb mobil abonnementet her →

Telia 4Fun med 1 GB data

Fri Telia til Telia plus lille data pakke

Telia 4Fun mobil abonnementet er løsningen til dig som ikke har behov for at tale løs med andet end andre Telia kunder, samt har et beskedent behov for data. Se og køb Telia 4Fun her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

 

Et Fun mobil abonnement

Med et Telia 4Fun abonnement, får du mulighed for at surfe på nettet, tjekke mails og Facebook i et roligt omfang. Der medfølger 1 GB data, hvilket ikke er en stor data pakke, men dog kan bruges til netop disse 3 ting i et beskedent omfang.

Yderligere følger der mulighed for FRI TALE Telia til Telia, hvilket betyder at hvis du har et familie medlem eller en som også har Telia, vil du kunne ringe gratis til denne person. Til andre kunder end Telias, koster det blot 70 øre pr. minut.

Telia 4Fun giver også FRI SMS/MMS, således du kan sende alle de SMS’er og MMS’er du vil, uden at det koster ekstra. Telia 4Fun er et lille smart mobil abonnement. Se og køb abonnementet her →

Telmore 3 timer & 1 GB data

Overfør din taletid til næste måned automatisk

Telmore 3 timer er mobil abonnementet der passer til dig, som ikke har behov for at kunne tale ubegrænset i tlf. men dog alligevel har behov for at kunne tage en lang snak engang imellem. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre pr. min9 kr./ dag0 kr.Bestil pakken
3 Timer500 MB99,-Bestil pakken
10 Timer500 MB99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GB data199,-Bestil pakken

 

Får du ikke brugt dine Telmore 3 timer den ene måned, vil det resterende helt automatisk blive overført til næste måned. Dermed mister du faktisk ikke dine penge om man vil. Du får gavn af dem, selvom du ikke får behov for at tale i 3 timer en måned.

Dobbelt data og FRI MUSIK

Med Telmore 3 timer får man normalt 500 MB data, men lige nu giver Telmore dobbelt så meget data med resten af året. Dvs. at du får 1 GB data sammen med de 3 timers tale, hvilket for mange mennesker er fuldt dækkende.

Telmore 3 timer har FRI MUSIK samt adgang til app’en Telmore musik resten af året. Du kan således høre lige så meget musik som du vil, frem til d. 31.12.13. Mobil abonnementet indeholder også FRI SMS/MMS og har ingen opkaldsafgift.

Oprettelsen på Telmore 3 timer er 99 kr. og minimums prisen 1. måned er 198 kr. Se abonnementet og køb her →

Oister tidsbegrænset – 6 timer for en lille hund

Slå til nu, tilbud hos Oister

Oister køre kampagne tilbud i øjeblikket på 6 timers tale mobil abonnementet. Med Oister 6 timer har de fleste nok til det de skal bruge i løbet af måneden. De svarer ca. til at man laver udgående opkald i 12 minutter hver dag. Slå til her →

TaleDataPris pr. md.
0,35 pr. minut0,5 kr. pr. MB9,-Bestil pakken
1 time300 MB59,-Bestil pakken
3 timer3 GB99,-Bestil pakken
6 timer (Kampagne)1 GB99,-Bestil pakken
FRI1 GB149,-Bestil pakken
FRI10 GB179,-Bestil pakken

 

Besøg 1000 websites eller lyt til 5 timers Spotify

Sammen med Oister 6 timer, får man 1 GB data. Datapakken kunne måske godt være lidt større for at matche de mange timers tale, men med 1 GB data, kan du i princippet besøge ca 1000 websites, eller lytte til 5 timers Spotify.

FRI TALE Oister til Oister, er naturligvis også en del af dette mobil abonnement. Det betyder at du ikke betaler noget for at ringe til de af dine venner eller familie som også måtte være Oister kunder.

Yderligere leveres der FRI SMS/MMS med til Oister 6 timer, således at man kan sende alle de SMS og MMS’er man har behov for. Oprettelsen er normalt 69 kr. men lige nu er den gratis. Tilbuddet udløber d. 30 november 2013. Se mere om abonnementet og køb her →

Billigt Fullrate mobil abonnement – FRI TALE

Det billigste FRI TALE abonnement

Fullrate tilbyder de billigste FRI TALE mobil abonnement lige pt. For blot 149 kr./md, kan du tale lige så tosset som du vil. Vi er nde i et niveau her, hvor alle kan være med og næsten bør gå med, hvis man gerne ville være ubegrænset i sin tale. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre/minTilkøb 1 eller 5 GB0,-Bestil pakken
2 timer200 MB79,-Bestil pakken
5 timer200 MB119,-Bestil pakken
10 timerTilkøb 1 eller 5 GB99,-Bestil pakken
FRI TALETilkøb 1 eller 5 GB149,-Bestil pakken

 

Der medfølger en mulighed for tilkøb af data på enten 1 GB eller 5 GB. 1 GB data koster +20 kr./md. og 5 GB data koster +50 kr./md. Dvs. at du for 199 vil kunne bygge dig et abonnement med FRI TALE, samt data nok til at kunne surfe, maile, Facebooke og meget mere.

Et abonnement af frihed – Bliv ubegrænset

Med et billigt Fullrate mobil abonnementet er det gratis at oprette og kræver ingen binding. Desuden følger der FRI SMS/MMS med og så er dækningen intakt ved der anvendes TDC’s mobilnet.

Fullrate FRI TALE er således til dig som gerne vil kunne tale ubegrænset, være sikker på en god dækning, have mulighed for at sende SMS og MMS’er som du lyster, samtidig med at du ikke er bundet af noget som helst. Se abonnementet og køb her →

Telia eller 3 – Hvem kan tilbyde de bedste FRI TALE abonnementer?

FRI TALE som passer til alle

Telia og 3 kan hver i sær tilbyde hele 4 FRI TALE mobil abonnementer. Således rammer begge udbydere de flestes behov når det kommer til kombinationen af tale og data.

Hos Telia har man også lavet et samarbejde med musiktjenesten Spotify, således to af deres FRI TALE mobil abonnementer også indeholder et Spotify abonnement. Hos 3 tilbydes FRI DATA på det største af deres FRI TALE mobil abonnementer.

Men ud over disse punkter, hvor finder vi så den store forskel på Telia og 3’s muligheder for FRI TALE? Det har vi sat os for at udforske lidt nærmere nedenfor. Vi har forsøgt ikke at gøre det alt for nørdet, men det er det jo nok lidt alligevel.

Til at starte med, har vi nedenfor opstillet de 8 FRI TALE mobil abonnementer overfor hinanden, med start fra de mindste pakker. Efterfølgende har vi givet vores vurdering pba. sammenligningen.

De Mindste FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 1 GB 1 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 159,- 179,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Små medium FRI TALE  mobilabonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 5 GB 5 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 179,- 199,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Store medium FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 10 GB 20 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 199,- 299,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De største FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data FRI 100 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 299,- 399,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De mindste abonnementer

I de to mindste FRI TALE mobil abonnementer, finder vi ikke den store forskel mellem 3 og Telia. Den største ligger nok i at Telia’s pakke, koster 20 kr. mere pr. md.

De små medium abonnementer

På de mindste af medium FRI TALE mobil abonnementerne, gentager historien sig lidt fra de mindste mobil abonnementer. Forskellen er stadigvæk ikke meget større end en fordel på 20 kr./md hos 3.

De store medium abonnementer

Forskellen på Telia FRI TALE og 3 FRI TALE, sker først rigtigt på de store medium abonnementer. Hos 3 tilbydes der 10 GB data pr. md. i denne pakke, hvor der hos Telia tilbydes det dobbelte på hele 20 GB data pr. md. Yderligere gives der et 12 mdrs. HBO eller Spotify abonnement med i pakken.

Til gengæld er Telia igen lidt dyrere end 3. Denne gang 100 kr./md. Men når man tager udgangspunkt i at man får dobbelt så meget data, plus et musik abonnement, så tilbyder Telie helt klart den bedste pris her.

De største FRI TALE mobil abonnementer

På de største FRI TALE mobil abonnementer hos 3 og Telia, fortsætter adskillelsen fra de store medium pakker. 3 tilbyder nu fuldstændig FRI DATA, sammen med mobil abonnementet, således der ingen begrænsning er på hverken tale eller internet.

Telia fortsætter HBO eller Spotify mulighederne, sammen med 100 GB på deres største FRI TALE mobil abonnement. Telia koster også denne gang 100 kr./md. mere end 3.

Vi må således vurdere 3 som det bedste valg for 3. gang, da man ved blot at købe sig et Spotify abonnement ved siden af mobil abonnementet, ville kunne få samme pakke som hos Telia, til den samme pris, plus en ubegrænset data mængde.

Vinderen

3 må pba. af de 4 FRI TALE mobil abonnementer, pt. være dem som tilbyder den bedste løsning til den bedste pris. Telia ligger i gennemsnit lidt højere i deres prisniveau og på trods af den smarte HBO eller Spotify kombination, så kan man i 3 fjerdedele af deres FRT TALE læsninger, finde en bedre pris hos konkurrenten 3.

Gå til 3 →

Gå til Telia →

TALE TILBUD – 10 timers tale til 99 kr./md.

Få 10 timers tale til kun 99 kr./md hos Fullrate

Fullrate tilbyder lige pt. 10 timers tale til blot 99 kr./md de første 3 måneder. Det er et super tilbud fra Fullrate, som bør være attraktivt for rigtig mange. Særligt dem som godt kan lide at tale lidt ekstra. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
59 øre/minTilkøb 1 eller 5 GB0,-Bestil pakken
2 timer200 MB79,-Bestil pakken
5 timer200 MB119,-Bestil pakken
10 timerTilkøb 1 eller 5 GB99,-Bestil pakken
FRI TALETilkøb 1 eller 5 GB149,-Bestil pakken

Sammen med Fullrate 10 timer, får du også FRI SMS/MMS, FRI opkaldsafgift og så er der ingen bindingsperiode. Det kan således lade sig gøre at stoppe med abonnementet, når man vil. Du kan ligeledes tilkøbe data, som ved 1 GB koster +20 kr./md og 5 GB +50 kr./md.

Ingen binding og flere data muligheder

Mobil abonnementet køre på TDC’s net, som resten af Fullrate, hvilket sørger for en stærk dækning generelt. Efter de første 3 måneder, vil dette mobil abonnement koste 129 kr./md. Se mere og køb her →