Kategoriarkiv: 20 GB data

Telenor FRI TALE & 20 GB data + WiMP

Tal alt det du vil og få fuldt udbytte ud af din smartphone med Fri+ 20

Telenor FRI TALE og 20 GB data (Fri+ 20), er et fantastisk mobil abonnement. Her får man virkelig mulighed for at tale alt det man har lyst til og anvende sin smartphones datamuligheder til fulde. Se og køb Telenor FRI TALE og 20 GB data her →

ModelAbonnement kr./mdMobil kr./mdMindstepris
Apple iPhone 4S 32GB Sort299145,005.274,00Køb her
Apple iPhone 4S 32GB Hvid299145,005.274,00Køb her
Nokia Lumia 920299753.794,00Køb her
Nokia Lumia 820299503.194,00Køb her
Samsung Galaxy S3 Mini299252.594,00Køb her

 

Stor data pakke som kommer dig ekstra til gavn

Med Telenor FRI TALE kan du snakke øret af dine venner og veninder uden at det koster ekstra. Telenor opkræver ikke noget for lange samtaler og opkaldsafgiften er også fri. Du kan således foretage alle de opkald som du har lyst.

Der medfølger også en stor datapakke til dette Telenor FRI TALE mobil abonnement. Datapakken er 20 GB, hvilket er en solid pakke i forhold til, at skulle kunne surfe på nettet, tjekke mails og browse de sociale medier som Facebook, Instagram mv.

Fri+ 20 = Fri musik

20 GB data er også en pakke som kan anvendes til at se film online eller streame musik. Netop det at kunne streame musik, passer utroligt godt til Telenor FRI TALE & 20 GB data. Der følger nemlig et gratis 12 mdrs. WiMP abonnement med i pakken.

WiMP er et musik streamings medie med over 20 mio sange i kartoteket. Du kan således holde dig opdateret med det nyeste musik og endda afspille musikken når du er offline. Når du afspiller musikken online kommer de 20 GB data dig naturligvis til gode i stor stil.

Telenor Fri+ 20 har også ubegrænsede besked afsendelser med FRI SMS/MMS, det har gratis videotelefoni, samt der ingen opkaldsafgift er. Oprettelse er gratis med online rabat. Se og køb Telenor Fri+ 20 her →

FRI TALE, 20 GB data + Spotify el. HBO

Telia 4EVERYTHING Light.

Telia 4EVERYTHING Light mobil abonnementet er datarigt abonnement som også rummer andre sjove muligheder. Med Telia 4EVERYTHING Light, får du FRI TALE, 20 GB data og et 12 mdrs. Spotify el. HBO abonnement. Køb abonnementet her

Telia 4EVERYTHING Light er det mest købte mobil abonnement hos Telia lige pt.

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

 

Spotify el. HBO og mobilsikring

Med 20 GB data, kan du både surfe, tjekke mails, browse rundt på de sociale medier, samt streame løs på Youtube uden problemer. 20 GB data dækker de flestes behov for data og man skal ligefrem være dygtig for at få opbrugt det hele i løbet af en måned.

Telia 4EVERYTHING Light giver også adgang til et 12 mdrs. Spotify el. HBO abonnement, således du kan streame løs af musik fra et af de populære medier. Spotify rummer over 20 millioner musiknumre og giver dermed adgang til musik for enhver smag.

Mobilskring + det obligatoriske

Der medfølger en mobilsikring i Telia 4EVERYTHING Light pakken, hvilket giver dig en mulighed for at få dækket én skade om året til lige nu 0 kr. i selvrisiko. Dette er således med til at sikre din nye mobil telefon en endnu længere levetid, uden at det skal koste ekstra.

Sammen med ovenstående mobilsikring, FRI TALE, 20 GB data og Spotify el. HBO, giver Telia 4EVERYTHING Light også FRI SMS/MMS og gratis opkaldsafgift. Det betyder at du kan sende lige så mange beskeder som du har lyst, samt foretage alle de opkald til din familie og dine venner, som du måtte have brug for.

Telia 4EVERYTHING Light mobil abonnementet, er et mobil abonnement som giver masser af frihed til en absolut favorabel pris. Se abonnement og køb her

Telia eller 3 – Hvem kan tilbyde de bedste FRI TALE abonnementer?

FRI TALE som passer til alle

Telia og 3 kan hver i sær tilbyde hele 4 FRI TALE mobil abonnementer. Således rammer begge udbydere de flestes behov når det kommer til kombinationen af tale og data.

Hos Telia har man også lavet et samarbejde med musiktjenesten Spotify, således to af deres FRI TALE mobil abonnementer også indeholder et Spotify abonnement. Hos 3 tilbydes FRI DATA på det største af deres FRI TALE mobil abonnementer.

Men ud over disse punkter, hvor finder vi så den store forskel på Telia og 3’s muligheder for FRI TALE? Det har vi sat os for at udforske lidt nærmere nedenfor. Vi har forsøgt ikke at gøre det alt for nørdet, men det er det jo nok lidt alligevel.

Til at starte med, har vi nedenfor opstillet de 8 FRI TALE mobil abonnementer overfor hinanden, med start fra de mindste pakker. Efterfølgende har vi givet vores vurdering pba. sammenligningen.

De Mindste FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 1 GB 1 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 159,- 179,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Små medium FRI TALE  mobilabonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 5 GB 5 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Pris pr. md. 179,- 199,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

Store medium FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data 10 GB 20 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 199,- 299,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De største FRI TALE mobil abonnementer

Udbyder
3
Telia
Data FRI 100 GB
FRI SMS/MMS Ja Ja
Oprettelse 99 kr. 99 kr.
Tillæg HBO el. Spotify
Pris pr. md. 299,- 399,-

Gå til 3 →
Gå til Telia →

De mindste abonnementer

I de to mindste FRI TALE mobil abonnementer, finder vi ikke den store forskel mellem 3 og Telia. Den største ligger nok i at Telia’s pakke, koster 20 kr. mere pr. md.

De små medium abonnementer

På de mindste af medium FRI TALE mobil abonnementerne, gentager historien sig lidt fra de mindste mobil abonnementer. Forskellen er stadigvæk ikke meget større end en fordel på 20 kr./md hos 3.

De store medium abonnementer

Forskellen på Telia FRI TALE og 3 FRI TALE, sker først rigtigt på de store medium abonnementer. Hos 3 tilbydes der 10 GB data pr. md. i denne pakke, hvor der hos Telia tilbydes det dobbelte på hele 20 GB data pr. md. Yderligere gives der et 12 mdrs. HBO eller Spotify abonnement med i pakken.

Til gengæld er Telia igen lidt dyrere end 3. Denne gang 100 kr./md. Men når man tager udgangspunkt i at man får dobbelt så meget data, plus et musik abonnement, så tilbyder Telie helt klart den bedste pris her.

De største FRI TALE mobil abonnementer

På de største FRI TALE mobil abonnementer hos 3 og Telia, fortsætter adskillelsen fra de store medium pakker. 3 tilbyder nu fuldstændig FRI DATA, sammen med mobil abonnementet, således der ingen begrænsning er på hverken tale eller internet.

Telia fortsætter HBO eller Spotify mulighederne, sammen med 100 GB på deres største FRI TALE mobil abonnement. Telia koster også denne gang 100 kr./md. mere end 3.

Vi må således vurdere 3 som det bedste valg for 3. gang, da man ved blot at købe sig et Spotify abonnement ved siden af mobil abonnementet, ville kunne få samme pakke som hos Telia, til den samme pris, plus en ubegrænset data mængde.

Vinderen

3 må pba. af de 4 FRI TALE mobil abonnementer, pt. være dem som tilbyder den bedste løsning til den bedste pris. Telia ligger i gennemsnit lidt højere i deres prisniveau og på trods af den smarte HBO eller Spotify kombination, så kan man i 3 fjerdedele af deres FRT TALE læsninger, finde en bedre pris hos konkurrenten 3.

Gå til 3 →

Gå til Telia →

iPhone 5 64 GB – SPAR 1500 kr.

Det seneste og største skud på stammen

iPhone 5 er det seneste skud på stammen fra Apple og 64 GB modellen er den største. Lige nu kan man spare 1510 kr. på en iPhone hos Telenor. Mobilen kan betales af over 24 måneder med minimum 220 kr./md. Dette forudsætter at man enten vælger et Telenor FRI TALE 8 GB, eller et Telenor FRI TALE 20 GB mobil abonnement. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
30 Min300 MB99,-Bestil pakken
4 timer500 MB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI8 GB239,-Bestil pakken
FRI20 GB299,-Bestil pakken

Såfremt man vælger én af disse, vil man efter de 24 måneder have givet i alt 4800 kr. for sin iPhone 5 64 GB ud over mobil abonnementet. Men skal hertil lægge mobil abonnementets månedspris, som på de ovenstående vil være enten 239 kr/md., eller 299 kr/md.

Man vælger selv hvilket mobil abonnement man ønsker samme med sin iPhone 5 64 GB. Det mobil abonnement som vil give den billigste samlede pris, er Telenor FRI TALE 5 GB. Her er mindsteprisen 6834 kr. hvis man opsagde sit mobil abonnement, efter 6 mdr.

Det får du med iPhone 5 64 GB hos Telenor

Med en iPhone 5 64 GB, får du en af tidens mest hotte mobil telefoner, men alt hvad man behøver i moderne tid. Mobilen indeholder et 8 megapixels kamera, som tager nogen fantastiske billeder og med den nye iOS 7 opdatering, giver kameraet også en masse fede muligheder.

iPhone 5 64 GB levere også 1080p HD videooptagelse, hvilket sikre de private videooptagelser i høj kvalitet. OG Retina skærmen sikre høj kvalitet ved afspilningen, samt visningen af billeder og mobilens indhold generelt.

Hos Telenor leveres der en 4G hastighed med 17-43 Mbit/s i download udendørs. Med udendørs menes at man naturligvis ikke kan sikre en høj forbindelse, hvis man er placeret i eks. et tæt beton bygget område.

Mobil-Abonnementer.dk er egentlig meget begejstret over iPhone 5 og særligt efter den nye iOS 7 opdatering, som har løftet brugerfladen gevaldigt. Se mere om mobilen og køb her →

SPAR 2600 på HTC one – 95 kr./md

HTC One er et HTC Sense innovations produkt

Telia tilbyder lige pt. 2640 kr. i rabat på den lækre HTC One mobiltelefon. Mobilen er meget slank med sin tykkelse på blot 9,3 mm. Designet på mobilen er meget klassisk og blender godt ind nutidens mobil designs. Læs mere her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

HTC One kan købes på en 24 mdrs. mobil aftale med 95 kr. i afdrag pr. md. og et Telia 4EVERYTHING Light mobilabonnement til 299 kr./md.

Det får du med

Telia 4EVERYTHING Light indeholder bl.a. FRI TALE, Spotify Premium abonnement, FRI SMS/MMS, Mobilforsikring, samt helt vanvittige 20 GB data. Dette gør mobil abonnementet helt ideelt til en HTC One, da man således kan få fuldt udbytte af mobilen.

Med et Telia 4EVERYTHING Light mobil abonnement, får du HTC One til den billigste pris, som blot vil koste min 4330,50 kr. over 6 mdr. Se tilbudet og køb her →

Telenor har ekstra skarpe priser

Telenor har indledt sommerudsalg

Nu skal der sælges mobil telefoner og mobil telefon abonnementer hos Telenor. Selskabet har indledt en sommer kampagne med ekstra skarpe priser. Bl.a. kan den store model af iPhone 4S rekvireres for blot 145 kr./md. Telenor tilbyder mobilen i både sort og i hvid.

Telenor kan også tilbyde en Nokia Lumia 920 til 75 kr./md, ved samtidig oprettelse af et FRI+20 mobil abonnement, der bl.a. giver 20 GB data surf, FRI TALE, samt GRATIS video telefoni. Læs mere →

Er du til de helt skarpe priser, kan Telenor også tilbyde en Samsung Galaxy S3 Mini til blot 25 kr./md. Det gælder fortsat ved samtidigt oprettelse af et FRI+20 mobil abonnement. Læs mere →

Du kan altså få dig en super lækker smartphone til billige månedspenge sammen med et godt mobil abonnement, hvor de fleste har deres behov dækket ind. Se alle tilbudene herunder.

ModelAbonnement kr./mdMobil kr./mdMindstepris
Apple iPhone 4S 32GB Sort299145,005.274,00Køb her
Apple iPhone 4S 32GB Hvid299145,005.274,00Køb her
Nokia Lumia 920299753.794,00Køb her
Nokia Lumia 820299503.194,00Køb her
Samsung Galaxy S3 Mini299252.594,00Køb her

 

 

Telia FRI TALE mobil abonnementer

4 Telia mobil abonnementer med fri tale

Telia tilbyder ikke mindre end 4 FRI TALE mobil abonnementer. Man har altså fri mulighed til at finde lige præcis det mobil abonnement man søger og endda finde lige præcis det FRI TALE mobil abonnement man ønsker.

Find de 4 FRI TALE abonnementer fra Telia herunder, sammen med beskrivelse af hvert abonnement og anbefalet anvendelsesmuligheder. Se yderligere priserne på de 4 mobil abonnementer i bunden.

Telia Light FRI TALE

Med Telia 4Sure Light FRI TALE, får du ud over et billigt FRI TALE abonnement, et abonnement med FRI SMS/MMS og 1 GB Data. Vi anbefaler dette mobil abonnement til dig som ønsker at kunne tale hele natten med kæresten og blot har brug for lidt kvik surf på nettet engang i mellem. Læs mere →

Telia Premium FRI TALE

Med Telia 4Sure Premium FRI TALE, får du ud over et FRI TALE abonnement, et mobil abonnement der også indeholder FRI SMS/MMS og 5 GB Data. Med Telia 4Sure Premium FRI TALE, har du altså både mulighed for at tage de lange snakke med mor, samtidig med at du kan downloade løs på mobilen. Her ville vi anbefale dig at anvende headset tillige med:) Læs mere →

Telia 4Everything Light FRI TALE

Med Telia 4Everything Light FRI Tale, får du naturligvis FRI TALE. Men denne pakke giver dig også eksklusive muligheder for at lytte til alt dit yndlingsmusik og alt det nye, uden at det koster dig en krone. Plus en enorm Data pakke.

Telia 4Everything Light FRI TALE indeholder også et 12 måneders Spotify abonnement hvilket spare dig for 79 kr./md. Yderligere indeholder dette mobil abonnement en data pakke med 20 GB. Læs mere →

Telia 4Everything Premium FRI TALE

Telia 4Everything Premium FRI TALE, er den store pakke hos Telia. I dette mobil abonnement får du FRI SMS/MMS, 12 mdr. Spotify abonnement, samt 100 GB Data. Dette mobil abonnement må siges at være til den hærdede mobil bruger, som virkelig kræver det fulde udbytte af sine smartphone. Læs mere →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken