FRI TALE & 5 GB data

Tal uendeligt og brug en masse data

Det undre nok ikke nogen at vi her skriver FRI TALE i forbindelse på 3 mobil. 3 Mobil har kun FRI TALE mobil abonnementer, så derfor kan man ikke undgå at nævne udbyderen og denne service i samme sætning. Se 3’s FRI TALE mobil abonnementer her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Ingen begrænsninger – Heller ikke i Sverige

Med 3 mobil FRI TALE, kan man i sagens natur tale uendeligt uden at det koster ekstra. Du kan således snakke lige så længe du vil med din kæreste som du nu ikke har set i 3 timer, eller når du virkelig trænger til at få snakket igennem med mor.

Sammen med FRI TALE, giver 3 i denne pakke også 5 GB data. Det hele for en yderst favorabel pris som de fleste vil være med på. I hvert fald dem som måtte have behov for 5 GB data. 5 GB data betyder egentlig at du kan surfe, maile og socialisere dig på nettet i meget store omfang.

3 mobil giver også FRI SMS/MMS med til dette FRI TALE abonnement. Yderligere køre du på 3’s net når du er i Sverige, hvilket betyder at opkald herfra ikke koster ekstra. Dermed blot endnu to ting som gør dig ubegrænset, som kunde hos 3 mobil.

Der er ingen bindingsperiode på 3 FRI TALE & 5 GB data mobil abonnementet og både din opkaldsafgift, samt opkaldsforsøgs afgift er 0 kr. Oprettelsen er 99 kr. Se abonnement og køb her →