Telenor FRI TALE & 5 GB data

FRI TALE, masser af data + muligheder

Telenor FRI TALE & 5 GB data, åbner muligheder for flere ting. I pakken er allerede inkluderet det du har behov for, men her får du også mulighed for mere. Læs mere her →

TaleDataPris pr. md.
30 Min300 MB99,-Bestil pakken
4 timer500 MB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI8 GB239,-Bestil pakken
FRI20 GB299,-Bestil pakken

 

Et mobil abonnement med nok + lidt til

Med dette Telenor mobil abonnement, følger ud over FRI TALE 5 GB data. Med 5 GB data er du sikret data nok til, at kunne surfe på nettet, tjekke mails, samt anvende social medier som Facebook, Twitter mv. Skulle du gå over forbrug, vil din hastighed blot falde til 64/64 Kbit.

Telenor FRI TALE giver også FRI SMS/MMS, hvilket betyder at du kan sende alle de fjollede SMS og MMS’er, som du har lyst til uden at det koster ekstra. Så nu er der ingen begrænsnings undskyldninger for ikke at svare på dine beskeder.

Med i pakken medfølger også gratis videotelefoni, samt en mulighed for at tilføje WiMP til mobil abonnementet. Telenor FRI TALE kan udvides med et WiMP abonnement til +79 kr./md. Med WiMP har du adgang til et hav af musik som du kan høre via din mobil.

Telenor FRI TALE har gratis opkaldsafgift og ligeledes oprettelsen er gratis med online rabat. Se abonnementet og køb her →