CBB 3 timers pakken – FRI Facebook!

3 timers tale plus data som dækker

CBB tilbyder et 3 timers mobil abonnement sammen med en datapakke som bør kunne dække de flestes behov. Med CBB 3 timer får man ikke blot et almindeligt dataforbrug, som for mange anvendes til Facebook. CBB giver nemlig lige lidt ekstra. Læs mere her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI4 GBJaFri Facebook159,-Bestil pakken
5 Timer1 GBJaFri Facebook139,-Bestil pakken
3 Timer1 GBJaFri Facebook99,-Bestil pakken

Ved bestilling af et CBB 3 timers mobil abonnement, får man yderligere FRI Facebook med sammen med de 1 GB data, mobil abonnementet også indeholder. Derved bruger man altså ikke sit dataforbrug ved at tjekke sin Facebook hvert andet minut. Det har CBB sørget for er helt gratis og hvem kan ikke lide at få noget gratis?

Et fair mobil abonnement

Skulle man komme i den situation at man overstiger de 3 timer i udgående opkald, vil det blot koste 60 øre i minuttet. Der lukkes altså ikke for at kunne foretage opkald. Det sammen gælder for datapakken, hvor hastigheden blot nedsættes til 256 Kbps hvis man skulle overstige de medfølgende 1 GB. Der er ligeledes mulighed for at tilkøbe ekstra data.

3 timers mobil abonnementet fra CBB giver også FRI SMS/MMS, som jo praktisk talt er standard på ethvert mobil abonnement nu om dage. Det gør det dog ikke mindre attraktivt at det altså ikke koster dig en krone at sende SMS’er til dine venner og familie.

Det koster naturligvis heller ikke noget i opkaldsafgift at foretage opkald. Dette er nemlig også inkluderet, sammen med FRI TALE til over 300.000 andre CBB kunder. Se abonnementet og køb her →