Kategoriarkiv: 30 minutter

Telia 4JUNIOR + Spotify

30 min tale, 300 SMS’er Spotify….

Ja, Telia 4JUNIOR lyder måske ikke af det største mobil abonnement. Det er heller ikke skabt med denne ide, men alligevel indeholder abonnementet nogle interessante muligheder. Se og køb Telia 4JUNIOR her →

TaleDataTillægPris pr. md.
30 minutter300 MB49,-Bestil pakken
30 minutter300 MBSpotify abb.99,-Bestil pakken
70 øre/minut1 GB99,-Bestil pakken
3 timer1 GB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI20 GBSpotify el. HBO299,-Bestil pakken
FRI100 GBSpotify el. HBO399,-Bestil pakken

 

 

FRI  MUSIK +

Med Telia 4JUNIOR , får man adgang til 30 minutters tale, 300 MB data, samt 300 SMS’er. Dvs. du er begrænset i tale, databrug, samt besked brug og derved passer abonnementet måske særlig godt, til dit barn.

Med Telia 4JUNIOR, kommer der faktisk også FRI MUSIK, via det velkendte musik streamings medie Spotify. Du kan således høre lige så meget musik som du vil uden at det koster dig ekstra. Dog skal du være opmærksom på at du bruger data, til at bruge Spotify.

Med 300 SMS’er, kan mange godt klare sig, medmindre man virkelig har brug for at kunne sende beskeder konstant. 30 minutters tale er ikke meget, men hvis f.eks. du køber Telia 4JUNIOR til dit barn og selv har Telia, så han/hun altid kunne komme i kontakt med dig pga. FRI TALE Telia til Telia.

Yderligere kan der ringes gratis til de over 1 million andre Telia kunder i Danmark lige pt.

Telia 4JUNIOR er således et lille smart mobil abonnement til f.eks. barnet. Det koster 99 kr. i oprettelse og kan bestilles her

Lillenor – En smart løsning til børnene

30 minutter tale og 300 SMS/MMS’er +

Lillenor er det mindste mobil abonnement hos Telenor. Her får man 30 minutters tale til andre operatører, men FRI TALE til Telenor kunder. Dvs. mobil abonnementet egner sig godt til familiemedlemmer som skal have en mulighed for at ringe hjem altid, så længe der er strøm på telefonen. Se og køb abonnement her →

TaleDataPris pr. md.
30 Min300 MB99,-Bestil pakken
4 timer500 MB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI8 GB239,-Bestil pakken
FRI20 GB299,-Bestil pakken

 

En lille løsning med 20 mio musiknumre og ekstra sikkerhed

Med Lillenor 30 følger også 300 SMS/MMS’er, hvilket bør være nok for de fleste at kunne gøre gavn af. For mange betyder dette næsten det samme som FRI SMS/MMS.

WiMP er en del af Lillenor. Dette betyder at du har adgang til over 20 millioner musiknumre på din mobil de næste 12 mdr. helt gratis. Normalprisen er 79 kr./md, hvilket også bliver prisen efter de første 12 mdr.

Yderligere får man 300 MB data med til Lillenor mobil abonnementet, således atman også har mulighed for at tjekke sin mail og surfe på nettet i løbet af måneden. 300 MB data, er dog ikke til større internetbrug og har behov for dette, bør man vælge et større mobil abonnement.

Lillenor mobil abonnementet, har en ekstra sikkerheds pakke medfølgende. Denne sørger for at der ikke kan ringes til udlandet fra mobilen og heller ikke købes via mobilregningen. Det kunne f.eks. være spil, apps mv. Således er du sikret ikke at stå med en uoverskuelig mobilregning pba. dit barns forbrug.

Dette mobil abonnement egner sig rigtig godt til familien med børn, hvor disse har behov for en mobil telefon, for bl.a. at kunne ringe hjem. Se og køb abonnementet her →