Lillenor – En smart løsning til børnene

30 minutter tale og 300 SMS/MMS’er +

Lillenor er det mindste mobil abonnement hos Telenor. Her får man 30 minutters tale til andre operatører, men FRI TALE til Telenor kunder. Dvs. mobil abonnementet egner sig godt til familiemedlemmer som skal have en mulighed for at ringe hjem altid, så længe der er strøm på telefonen. Se og køb abonnement her →

TaleDataPris pr. md.
30 Min300 MB99,-Bestil pakken
4 timer500 MB129,-Bestil pakken
FRI1 GB179,-Bestil pakken
FRI5 GB199,-Bestil pakken
FRI8 GB239,-Bestil pakken
FRI20 GB299,-Bestil pakken

 

En lille løsning med 20 mio musiknumre og ekstra sikkerhed

Med Lillenor 30 følger også 300 SMS/MMS’er, hvilket bør være nok for de fleste at kunne gøre gavn af. For mange betyder dette næsten det samme som FRI SMS/MMS.

WiMP er en del af Lillenor. Dette betyder at du har adgang til over 20 millioner musiknumre på din mobil de næste 12 mdr. helt gratis. Normalprisen er 79 kr./md, hvilket også bliver prisen efter de første 12 mdr.

Yderligere får man 300 MB data med til Lillenor mobil abonnementet, således atman også har mulighed for at tjekke sin mail og surfe på nettet i løbet af måneden. 300 MB data, er dog ikke til større internetbrug og har behov for dette, bør man vælge et større mobil abonnement.

Lillenor mobil abonnementet, har en ekstra sikkerheds pakke medfølgende. Denne sørger for at der ikke kan ringes til udlandet fra mobilen og heller ikke købes via mobilregningen. Det kunne f.eks. være spil, apps mv. Således er du sikret ikke at stå med en uoverskuelig mobilregning pba. dit barns forbrug.

Dette mobil abonnement egner sig rigtig godt til familien med børn, hvor disse har behov for en mobil telefon, for bl.a. at kunne ringe hjem. Se og køb abonnementet her →