FRI TALE & 8 GB data

Tal så meget som du vil og surf hele natten

Med Call me FRI TALE, kan du tale lige så tosset som du vil med dine venner, kollegaer, eller mooar. Der er således ingen begrænsning på dit brug af tale + du får en pæn datapakke og det passer jo fint i en tid hvor vi alle søger at være ubegrænsede. Læs mere her →

TaleDataSMS/MMSPris pr. md
1 time300 MB200 stk.49,-Bestil pakken
4 timer2 GBFRI99,-Bestil pakken
FRI TALE3 GBFRI149,-Bestil pakken
FRI TALE8 GBFRI189,-Bestil pakken
59 øre/minTilkøb 500 MB, 2 GB, 10 GBTilkøb 300, el. FRI29,-Bestil pakken

 

Et rigtig godt abonnement til dig som vil spare penge + have mere

Sammen med FRI TALE, får du hee 8 GB data som du frit kan bruge på at surfe på nettet, tjekke din mail, eller anvende de sociale medier. 8 GB data er en god data pakke, som vil være tilstrækkelig for langt de fleste.

Call me FRI TALE mobil abonnementet koster 99 kr. i oprettelse, men så stopper gebyrerne og de sure pligter faktisk også. Der er nemlig ingen opkaldsafgift, FRI SMS/MMS og ingen bindingsperiode.

Ved at der ingen bindinsgperiode er, giver det dig sledes muligheden for at skifte mobil abonnement sort set når som helst. Mens du i Call me FRI TALE abonnementsperioden, kan sende lige så mange fjollede SMS og MMS’er, samt ringe uden uden at betale nogen opkaldsafgift.

Call me FRI TALE & 8 GB data, er således et rigtig fint abonnement til dig som har behov for at kunne tale ubegrænset, samt at kunne bruge en stor del data i løbet af en måned. Prisen er også særdeles attraktiv lige pt. Se mere om abonnementet og køb her →

Bestil FRI TALE & 8 GB data