FRI TALE og mere til 129 kr./md.

FRI TALE mobil abonnement i en helt ny klasse

3 Mobil har tilføjet et ekstra FRI TALE mobil abonnement, til deres i forvejen brede spektre af samme. 3 Mobil har således nu 5 FRI TALE mobil abonnementer som de kan tilbyde, hvilket giver dig mulighed for at finde et sådan abonnement, lige meget hvem du er og hvad du har behov for. Læs mere her →

TaleDataSMS/MMSTillægPris pr. md.
FRI300 MBFRI3's net i Sverige129,-Bestil pakken
FRI1 GBFRI3's net i Sverige159,-Bestil pakken
FRI5 GBFRI3's net i Sverige179,-Bestil pakken
FRI10 GBFRI3's net i Sverige199,-Bestil pakken
FRIFRIFRI3's net i Sverige299,-Bestil pakken

 

Stabilt og hurtigt netværk + ingen binding

Med 3 Mobil FRI TALE, sikre du et stabilt og hurtigt netværk 4G når du skal tale alle de timer du nu har mulighed for, samt surfe på internettet. Kvaliteten er høj hos udbyderen, som har eksisteret i Danmark i mere end et årti.

I det mindste FRI TALE mobil abonnnement hos 3 Mobil, får du en lille data pakke med på 300 MB. 300 MB er nok for dig, som blot har behov for en smule internetsurf eller mail tjek i løbet af måneden.

Ved brug af Wi-Fi spare du flere hundrede kroner

Abonnementet kan også være passende, hvis man har muligheden for et koble sig på et trådløst netværk med sin smartphone og derved ikke behøve at bruge telefonens net for at surfe, tjekke mail , eller browse de sociale medier.

3 Mobil FRI TALE koster 99 kr i oprettelse, men kræver ingen bindingsperiode. Du kan således opsige abonnementet stort set når som helst. Se mere om abonnementet og køb her →